Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agalar toplanın....

3 -4 gündür ersun diyip duruyorum valla billa haberm yoktu bu C.Tanman olayıdan...

ama artık iyice oturdu kafama herşey...

size bi soru şenol güneş 2003 te görevi bıraktıktan sonra milli takımın başına kim geldi ve o dönemde milli takım sorumlusu kim :D

agalar toplanın....

3 -4 gündür ersun diyip duruyorum valla billa haberm yoktu bu C.Tanman olayıdan...

ama artık iyice oturdu kafama herşey...

size bi soru şenol güneş 2003 te görevi bıraktıktan sonra milli takımın başına kim geldi ve o dönemde milli takım sorumlusu kim :D
Olmaz o iş olsa bile ekim kasım gibi olabilir ligdeki duruma göre :-)

Gs tvde bu cüneyt tanman röportajı ile ilgili tek kelime konuşulmadı

ne manaya geliyor bu acaba

"Fuat bir kere geldi birdaha geldiğinde hiçbiriniz olmayacaksınız." -Fuat Ölmüşgillerden

Can Çobanoğlu nedir ya, bu herifler bugüne kadar ne yapmış ki bundan sonra yapabilsinler? Şu eski kuşak futbol ulemalarından bir halt olmaz, bunu ne zaman anlayacaklar? Zamanında Milli Takım menajerliği vermişlerdi buna, orada da ne yaptığı tartışılır. Ne güzel valla, yıllarca 3-5 spor programına çık yorum yap, git bir gazetede köşe yazarlığı yap, sonra piyango gibi sana Galatasaray futbol şubesini versinler, üzerine de para al.

hamza hocayı görünce kızamıyorum iyi adam umarım iyi bir sportif direktör gelir bu algı değişir,geçen sene prandelli malının kabusunun ardından adam 2 kupa aldı şaka maka

Haldun Üstüne ve flaş bir transferle Başkan bir anda taraftarın gönlünü tekrar kazanabilir..

Hakan sükür gelmeli sportif direktör olarak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt