Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
arkadaşlar şeref aydının twitter hesabı YOK ! kendisi defalarca burda sölemişti geçen sene...
yok arkadasim var bunu dogrulattim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar şeref aydının twitter hesabı YOK ! kendisi defalarca burda sölemişti geçen sene...
Her türlü zarardayız. Melo Medelden daha iyi. Meloyu kullanırsan ofansı iyi boyu uzun hava toplarını karşılıyor,Medel sadece klasik kesici,sert ön libero. Boyuda kısa
bir kaç güne çıkar ortaya...
transferler gelirse demekki engel tanmandı...
yok gene aynı tas aynı hamamsa sorun HH demektir...
ben hala Can Çobanoğlu + Ersun Yanal paketi geleceğini düşünüyorum...
Yanal'ın iyi hoca olduğunu düşünüyorum ama bu saatten sonra yerli hoca ve SD getirmek saçmalık bence.
Alman ekolü artık lütfen.
Hıncal ULUÇHıncal Uluç: "Millet, Podolski ile Burak'ın yan yana nasıl oynayacağını merak ederken Hamza Hoca, Sercan ile Umut'u yan yana koyuyor."
yok arkadasim var bunu dogrulattim
Neden saçma olsun yerli hoca?
O kadar muhabir, gazeteci.. Transfer haberi kovalıyorlar, dakka başı istedikleri adama soru soruyolar ama şu kritik soruyu soranı görmedim:
"Forvet alınırsa Burak sağ tarafa mı geçecek, yoksa sağ önde oynayacak bi forvet mi alınacak? " Belli ki 4-2-3-1 oynanacak çünkü.
En bariz soru bu değil mi? Ben mi çok şey bekliyorum muhabirlerden?
Çok kaliteli bir isim alınırsa Burak'la dönüşümlü oynarlar, Burak genellikle yedek kalır. Burak kalibresinde birisi alınırsa tam tersi olur. Burak kanatta oynayamaz.O kadar muhabir, gazeteci.. Transfer haberi kovalıyorlar, dakka başı istedikleri adama soru soruyolar ama şu kritik soruyu soranı görmedim:
"Forvet alınırsa Burak sağ tarafa mı geçecek, yoksa sağ önde oynayacak bi forvet mi alınacak? " Belli ki 4-2-3-1 oynanacak çünkü.
Çünkü piyasada modern futbola uyum sağlayacak, dünya futbolunu bilen, takip eden, transfer piyasasına hakim ve 14 yabancılı sistemi kullanabilecek bir yerli hoca olduğunu düşünmüyorum.
O kadar muhabir, gazeteci.. Transfer haberi kovalıyorlar, dakka başı istedikleri adama soru soruyolar ama şu kritik soruyu soranı görmedim:
Melo nun kafa olarak gittiğini düşündüğüm için aslında medel nispeten iş görür dedim çünkü diğer türlü zaten alternatif flamini ki benim tercihim medel olur