Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her türlü zarardayız. Melo Medelden daha iyi. Meloyu kullanırsan ofansı iyi boyu uzun hava toplarını karşılıyor,Medel sadece klasik kesici,sert ön libero. Boyuda kısa

Melo nun kafa olarak gittiğini düşündüğüm için aslında medel nispeten iş görür dedim çünkü diğer türlü zaten alternatif flamini ki benim tercihim medel olur

bir kaç güne çıkar ortaya...

transferler gelirse demekki engel tanmandı...

yok gene aynı tas aynı hamamsa sorun HH demektir...

ben hala Can Çobanoğlu + Ersun Yanal paketi geleceğini düşünüyorum...

Yanal'ın iyi hoca olduğunu düşünüyorum ama bu saatten sonra yerli hoca ve SD getirmek saçmalık bence.

Alman ekolü artık lütfen.

:D:D:D:D

Ersun Yanal Cimbomla El Sıkıştı

Yanal ve Çobanoğlu iddiası - Futbol

11112_ErsunYanal_Cobanoglu001.jpg

Ersun YANAL gelirse burada Hamza'ya sövenler Ersun'a edecek küfür bulamazlar. Ersun gibi çöp teknik direktör yok. Ama iyi olur maça çıkmadan yarım sezonda kovulan hocadan sonra Ersun da patlayınca yönetim de gider iyi olur. Ben de bu sene Fener'i, Trabzon'u Bejeke'yi falan tutarım Ersun'un çalıştırdığı bir takımı tutmaktan iyidir. Hem ŞOTA çok sempatik adam.

O kadar muhabir, gazeteci.. Transfer haberi kovalıyorlar, dakka başı istedikleri adama soru soruyolar ama şu kritik soruyu soranı görmedim:
"Forvet alınırsa Burak sağ tarafa mı geçecek, yoksa sağ önde oynayacak bi forvet mi alınacak? " Belli ki 4-2-3-1 oynanacak çünkü.

En bariz soru bu değil mi? Ben mi çok şey bekliyorum muhabirlerden?

O kadar muhabir, gazeteci.. Transfer haberi kovalıyorlar, dakka başı istedikleri adama soru soruyolar ama şu kritik soruyu soranı görmedim:
"Forvet alınırsa Burak sağ tarafa mı geçecek, yoksa sağ önde oynayacak bi forvet mi alınacak? " Belli ki 4-2-3-1 oynanacak çünkü.

cevap almaları muhtemel kişiler bu sorunun cevabını bilmiyor ki üstad :)

temmuz bitiyor futbol kim sorumlu belli değil sponsor belli değil transferler belli değil ne kadar da profesyoneliz

Çok kaliteli bir isim alınırsa Burak'la dönüşümlü oynarlar, Burak genellikle yedek kalır. Burak kalibresinde birisi alınırsa tam tersi olur. Burak kanatta oynayamaz.

Haklısın ama bu konuda muhabirlere de kızamıyorum. Zİra bizim hocamız üst üste şu açıklamaları yaptı.

-Sistem önemli değil, oyuncuların durumuna göre sistem değişir.
-Transferde mevki tercihimiz yok, hangi bölgede uyugun oyuncu bulursak alırız.

Adam 4-2-3-1 oynuyor ama aslında bilinçli bir 4-2-3-1 anlayışı yok. Zaten daha önce Talha Küllü 'nün de değindiği gibi adam takımı tahtaya yazıyor ve sahaya çıkarıyor. O tahtaya yazdığı sistemin gerekliliini filan bir anlayışta değil. Dolayısıyl santrafor geldiğinde farklı sisteme dönebilir, SNeijder'i sola çekip tekrar Burak'ı forvet arkası yapabilir. Herşey mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt