Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çiftkaleyi kim periscopedan yayınlamış izleyelim silinmediyse

Nuri-Podolski tartışmasını böyle yorumluyor aklınca

Birde bu adama değer verip sevdik zamanında.Birçok eski futbolcumuz maalesef böyle değerlerimizi korumuyorlar daha çok aşağılıyorlar

aynen öyle renktaş bizim eski futbolcular ilk önce bizim takıma cakıyorlar hazan şaşık - umit karan - hakan ümsal ama febeş in eski futbolcuları adamlar resmen holiganlık yapıyorlar eski takımları için yazıklar olsun

[FONT=pt_sansregular]Sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo, bir ikili mücadelede Umut Bulut'un kendisine sert girdiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Teknik direktör Hamzaoğlu'na, "Hocam ne oluyor?" diye seslenen Melo'ya sarı-kırmızılı teknik adam, "Ne oldu? Ben görmedim" diyerek karşılık verdi.

Evlat torpilini patlatmış yine :asd22:[/FONT]

CKmBzWoWwAAoKJx.jpg:large

O kafandaki damar bir çok şeyi anlatıyor aslında Reis.
Sen hep gül.

[FONT=pt_sansregular]Sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo, bir ikili mücadelede Umut Bulut'un kendisine sert girdiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Teknik direktör Hamzaoğlu'na, "Hocam ne oluyor?" diye seslenen Melo'ya sarı-kırmızılı teknik adam, "Ne oldu? Ben görmedim" diyerek karşılık verdi.

Evlat torpilini patlatmış yine :asd22:[/FONT]

Bu Umut Cloud da anca takım arkadaşlarına sert girsin zaten.

takımlar dengesiz olmuş

hamzaoğlu denge denge diyor çiftkalelerde bile sağlayamıyor

ulan melo sneijder gümüş aynı takımda olursa herhalde kazanırlar

yarım saat içinde yıldız forvet ya da kanat transferi açıklanmazsa (en azından görüşmelere başlandığı bildirilmezse) öyle bir söverim ki burada. azizden girer platiniden devam eder arada inceden fikoya dokundurur ve son olarak bizim çapsız işe yaramaz yöneticilerden çıkarım. şimdiden başlıyorum yarım saat sonra "cevapla" ikonuna tıklarım

4 yıldız fotoğrafında, Sneijder ve Poldi'nin yanına Muslera'yla Semih yakışırdı.

Podolski sosyal medyayı iyi kullanıyor hemen cevap vermiş ''Burak and Poldi... Don't listen do the papers its bullshit !!! I was angry about losing the training game. That's all ''

Burak'a sonunda biri tepki göstermiş güzelll

Adamlar 4 yıldızı yan yana koydurtamadı ne yıldız transferi bekliyorsunuz bu çapsızlardan? Şahsen ben ümidimi kestim.

Şu hamzaoğlu ve yerli ekibi bu sene bizim basımızı cok agrıtacak.
Boşa gecen bi sene olacak. Podolski - sneijder - muslera gibi adamlara yazık böyle yeteneksizler ile aynı takımdalar.

(~Tapatalk )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt