Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
buna sonra bi bakmam lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada tercüman mert podolskiyle konuşuyor,sonra burak geliyor elini podolskinin omzuna atıyor,podolskide burağın elini ittirip diğer tarafa doğru gidiyor. bu çok güzel bi gelişme. ulan burak podolskiyi bi ezmeye kalkın,o zaman görürsün sen bu taraftarı.sen mi büyüksün taraftar mı büyük görürsün
GazeteSaray @GazeteSaray 3 dk.3 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: "Ben bilmiyor muyum transfer istemesini? Ancak kulübü düşünerek hareket etmek zorundayız. Kalan sağlar bizimdir."
gerçek mi ona göre sövücem
Hamza Hamzaoğlu: "Ben bilmiyor muyum transfer istemesini? Ancak kulübü düşünerek hareket etmek zorundayız. Kalan sağlar bizimdir."
allah belanı versn umut :d
bu arada tercüman mert podolskiyle konuşuyor,sonra burak geliyor elini podolskinin omzuna atıyor,podolskide burağın elini ittirip diğer tarafa doğru gidiyor. bu çok güzel bi gelişme. ulan burak podolskiyi bi ezmeye kalkın,o zaman görürsün sen bu taraftarı.sen mi büyüksün taraftar mı büyük görürsün
Inter Melo'ya karşı Nagatomo'yu önerdi. GS kabul etmedi. (Hürriyet)
işte bak senin verdiğin bu tepki,basının amacına ulaştığını gösterir
yanlış biliyorsun flaminiye mustafa sarp muamelesi yapma defans kalitesi üst düzeydir
Sinani bir kez bile tam kadro As oyuncularla izleyemedim. Hamzaoglu, Umut ve Sercanla Sinanin ne yapmasini bekliyor acaba?