Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha o ne öyle ya. Tam Umut Bulut iste. Allahin yeteneksizi.

bu arada tercüman mert podolskiyle konuşuyor,sonra burak geliyor elini podolskinin omzuna atıyor,podolskide burağın elini ittirip diğer tarafa doğru gidiyor. bu çok güzel bi gelişme. ulan burak podolskiyi bi ezmeye kalkın,o zaman görürsün sen bu taraftarı.sen mi büyüksün taraftar mı büyük görürsün

bu arada tercüman mert podolskiyle konuşuyor,sonra burak geliyor elini podolskinin omzuna atıyor,podolskide burağın elini ittirip diğer tarafa doğru gidiyor. bu çok güzel bi gelişme. ulan burak podolskiyi bi ezmeye kalkın,o zaman görürsün sen bu taraftarı.sen mi büyüksün taraftar mı büyük görürsün

işte bak senin verdiğin bu tepki,basının amacına ulaştığını gösterir

podolski twitterda yazdi bunun hakkinda birsey baya abartmislar . Burakla polemigi yok hic

Inter Melo'ya karşı Nagatomo'yu önerdi. GS kabul etmedi. (Hürriyet)

işte bak senin verdiğin bu tepki,basının amacına ulaştığını gösterir

ben burak yılmaz'a zaten tepkiliyim kardeş,bencilliğine tepkiliyim,düşüncesizliğine tepkiliyim,hep ben hep ben demesine tepkiliyim,kıskançlığına tepkiliyim vs vs bir sürü gerekçe yazarım buraya.bu olayda'da burak yine bencillik yapıyor podolskiye karşı.ve ben burak yılmaz'a yine tepkiliyim..

yanlış biliyorsun flaminiye mustafa sarp muamelesi yapma defans kalitesi üst düzeydir

Yillarca izledim. Defansi fazla iyi degil. Özellikle top kapmakta zorlanir.

Gecen yil CLde mac basina ortalama 0.20 top kazanmayla oynamis. Melo, 3.83.

Flaminin ofansif yönünün olmamasinin yani sira, top kapmakta da zorlanmasi ciddi sorun olusturacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt