Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Bulut'un talibi var Hamza Hoca bırakmıyor diye haberler vardı :(

CKmLrvoWgAAXoLf.jpg

burada üzülen olmustur

GazeteSaray@GazeteSaray 3 dk.3 dakika önce
Hamza Hamzaoğlu: "Ben bilmiyor muyum transfer istemesini? Ancak kulübü düşünerek hareket etmek zorundayız. Kalan sağlar bizimdir."

gerçek mi ona göre sövücem

yalan olma ıhtımalı yuksek velev ki dogru yonetım demek ki para yok transfer yapamayız demış..hamza transfer ıstıyorum dıyor napacak hamza gıbı bırı ıstıfa mı edecek transfer yok dıye..sız galatasaray ı calıstırıyor olsanız sırf bu yuzden hayallerden vazgecer mısınız?

toulouse gibi keriz almıstı umutu gidip onlardan geri almak cok büyük hata oldu bizim için ..bunun son kullanma tarihi gecmiş desek geri iade etsek almazlar artıkda :)

hayır son maçlarda kaçırdıkları yüzünden şampiyonluk kaçıyordu muslera insanüstü performans göstermeseydi. boş kaleye kaç tane top ıskaladılar yahu bunuda mı görmüyorlar

Mancinili sezonda bunun ve Burakin yüzünden deplasmanda o kadar puan biraktik ki, atsalar kac tane maci alirdik. Tabi tüm sucu bunlara yikmak dogru olmaz ama en basit pozisyonlarda kacirdilar.

Yoksa o sezonda sampiyon olurduk Arenada geleni gideni tokatliyorduk.

coplerden kurtulmak ıcın ne gerekıyorsa yapmamız lazım teklıf varsa tek kontrat sonuna kadar ucretlerının bı kısmını verelım zarardan kar ederız en azından.

şu nevzat dindara bir operasyon yapalım floryaya girmesin bir daha

melo sneıjder poldi ched antreman macında bıle hırsları bellı oluyor.bıde bızım turklere bak

tff nin en iyi yaptigi sey su 28 kisilik kadro kurali. yoksa bizimkilerin temizleyecegi yoktu. simdi zorla da olsa kurtulacagiz coplerden

welkomRobben@_mrsrkn 34 min.34 minuten geleden
Wesley Sneijder Fenerbahce'de
1f60f.png
= Arjen Robben Fenerbahce'de
1f60f.png
. Ön Protokol Imzalandi Bile !

welkomRobben@_mrsrkn 23 min.23 minuten geleden
Satılmıs medya ya bakmayın !! Sponsor Anlaşması Yapıldıktan Sonra Robben Açıklanacak Dün Her Konuda Anlaşma Sağlandı :)

bu kiz nediyor boyle
robbeni aldık bencede büyük bir transfer dedikleri o görürsünüz ama ibrahimoviç olsa ahhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt