Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk quaresmayi aliyo gomez le ilgileniyo biz niasse maxi lopez dyoz soze gerek yok

Yarın İstanbul karışıcak yürüyüş adı altında

Gazi felan şuan tomalarla çevrilmiş durumda zaten

Patlama felan olurmu bilmemde yarın büyük olaylar olacak.Dün Pkk nın yerel kanalı Kürt gençlerimiz tepkisini ortaya koymalıdır tarzı açıklamaları vardı hep.

Patlama hemen akabinde olmaz,biraz zaman geçer millet unutur o an olur.

Melonun yeri song ve obi mikel le dolar kolay kolay dolmaz flamini fransiz selçuk medel bi parça ama o da hava toplarında etkisiz

----------------------Muslera-----------------------

Rafael-----Chedjou-------Semih----Telles/Carole

------------Mvila--------Selçuk--------------------

Gervinho---------Sneijder-----------Podolski/Yasin

-------------------Burak------------------------------

Şu kadroya fitim ben.Robben-İbrahimovic uçuk hayaller.Gervinho-Rafael-Mvila üçlüsü totalde 15milyon civarına alınır Melo'yu 3 e Telles'i 10a satsak totalde 2mlyon euro harcayarak takımı iyi kötü toparlayabiliriz

Medel e raziyim ben arti Jara yi sag beke alsak

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ulan bunun mümkünatı yok saklıyorlarmı ne yapıyorlar 110m dolar nedir ?
Yok bu borçların tamamı değil bunlar hep bir.şekilde başka bir yere aktarıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ayrıca kap a hiç maaşları açıklamıyorlar madem böyle birşey var biz neden yapmayız bilmiyorum

Sony Xperia

Ali naci diyo ki ilk hdef stopermis poldi forvet de oynayabikirmis. 15 gun icinse stoper alinacakmis. Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında mantıklı ama yetersiz Melo ve Selçuk un ilk sene performansı Ujfalausi ve Elmander sayesinde idi

Sony Xperia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt