Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Bjk quaresmayi aliyo gomez le ilgileniyo biz niasse maxi lopez dyoz soze gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TFF, yabancı futbolcu transferinden alınacak “Teşvik Payı” uygulamasında %50'ye varan indirim yapma kararı aldı.
fenere kıyağa doymuyor azizin uşakları
Sony Xperia
futboldan anlamayan sevinir ancak pandeve dünya yıldızı aldık diye sevinenler sevinir bu adamı anca floryanın kapısına güvenlik olarak alırımÖyle ama alacaklar galiba,bazı taraftarlar sevinir yıldız geldi diye.
Bjk quaresmayi aliyo gomez le ilgileniyo biz niasse maxi lopez dyoz soze gerek yok
Yarın İstanbul karışıcak yürüyüş adı altında
Gazi felan şuan tomalarla çevrilmiş durumda zaten
Patlama felan olurmu bilmemde yarın büyük olaylar olacak.Dün Pkk nın yerel kanalı Kürt gençlerimiz tepkisini ortaya koymalıdır tarzı açıklamaları vardı hep.
quaresmayi zamaninda forumun %80 i istemedi. Gomez de aynı.Bjk quaresmayi aliyo gomez le ilgileniyo biz niasse maxi lopez dyoz soze gerek yok
benim gözümde Lopez tranferinin jem tranferinden farkı yok ikisi de art niyetli transferBir an Jem Karacan ya da Bilal'den bahsediyorsun sandım
Suriye ile Türkiyeyi karşılaştırıp ona göre hareket ederlerse tabi çok ağır öderler
Bu bataklıkta devlet diyebileceğimiz tek ülkeyiz
Vız gelir tırıs giderler..
Yok bu borçların tamamı değil bunlar hep bir.şekilde başka bir yere aktarıyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ayrıca kap a hiç maaşları açıklamıyorlar madem böyle birşey var biz neden yapmayız bilmiyorumulan bunun mümkünatı yok saklıyorlarmı ne yapıyorlar 110m dolar nedir ?
Patlama hemen akabinde olmaz,biraz zaman geçer millet unutur o an olur.
Aslında mantıklı ama yetersiz Melo ve Selçuk un ilk sene performansı Ujfalausi ve Elmander sayesinde idiAli naci diyo ki ilk hdef stopermis poldi forvet de oynayabikirmis. 15 gun icinse stoper alinacakmis. Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aziz Yıldırım: "Milli Takım'da antrenör olanlar, kulüp takımı çalıştıramaz, buna karşıyız. Oyuncuların beyinleri yıkanıyor."
medeli vermezler bu İtalyan takımları ölmüş eşşek arıyor takasakimidir nedir onu teklif ederler ancaMedel e raziyim ben arti Jara yi sag beke alsak
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Türkiye bataklık olursa Avrupa'da Amerika'da bataklık olur .. Terör tek koldan beslenmez çünkü..