Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
hakani senelerdir elestirdim hic sevmedigim bir oyuncu cöplük gibi her oynadigi macta sorun yasiyorduk.
ama bu sene kendini asti hakkini yememek lazim yararli oldu bu sene.
aklima chedjounun kaptirdigi top ve onun dogru durup topu kesmesi geldi, yoksa garanti gol oluyordu.
hangi mac oldugunu ununttum.
isin ironik tarafi karyerin sonunda böyle performans göstermesi.
Ben tam tersi, Hakan´i Galatasaray icin önemli bir oyuncu olarak görüyorum. 2007-2008 ve 2011-2012 sampiyonlugunda en kilit oyunculardan olmustu. Ancak 2011-2012 sezonundan sonra yasadigi son sakatlik onu bitirdi. Ne yapacagini biliyor, nerede duracagini biliyor, ama müdahale edemiyor.
Iyi gözüktügü maclar son 5-6 mactir, orada hem bir gol atti, hemde pek hata yapmadi. Ama buda takimin Galatasaray´a hic uymadigi sekilde kapali oynamasidnan kaynaklandi. Galatasaray´in ofansif ve dominant oynadigi her macta ise, gec kaldigindan dolayi goller yediren yegane isimdi... Sezonun sonundaki oyunu cikarsak, 21 gol yemis oluyor Galatasaray Hakan ile önceki 11-12 macta.
Chedjou misal olarak konsantrasyon hatalari yapiyor, afrikali stoperler icin bu normal. Hakan´in olayi direk olarak fizik yetersizlik. GS fizik olarak yetersiz her oyuncudan kurtulmasi lazim bana göre.