Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakani senelerdir elestirdim hic sevmedigim bir oyuncu cöplük gibi her oynadigi macta sorun yasiyorduk.
ama bu sene kendini asti hakkini yememek lazim yararli oldu bu sene.
aklima chedjounun kaptirdigi top ve onun dogru durup topu kesmesi geldi, yoksa garanti gol oluyordu.
hangi mac oldugunu ununttum.
isin ironik tarafi karyerin sonunda böyle performans göstermesi.

Ben tam tersi, Hakan´i Galatasaray icin önemli bir oyuncu olarak görüyorum. 2007-2008 ve 2011-2012 sampiyonlugunda en kilit oyunculardan olmustu. Ancak 2011-2012 sezonundan sonra yasadigi son sakatlik onu bitirdi. Ne yapacagini biliyor, nerede duracagini biliyor, ama müdahale edemiyor.

Iyi gözüktügü maclar son 5-6 mactir, orada hem bir gol atti, hemde pek hata yapmadi. Ama buda takimin Galatasaray´a hic uymadigi sekilde kapali oynamasidnan kaynaklandi. Galatasaray´in ofansif ve dominant oynadigi her macta ise, gec kaldigindan dolayi goller yediren yegane isimdi... Sezonun sonundaki oyunu cikarsak, 21 gol yemis oluyor Galatasaray Hakan ile önceki 11-12 macta.

Chedjou misal olarak konsantrasyon hatalari yapiyor, afrikali stoperler icin bu normal. Hakan´in olayi direk olarak fizik yetersizlik. GS fizik olarak yetersiz her oyuncudan kurtulmasi lazim bana göre.

Allah dengelerimize zeval vermesin.

welkomRobben ‏@_mrsrkn 4 dk.4 dakika önce
Bomba Haberi Ibrahimovic Icin Dedim! Robben Zaten Galatasarayda ? Ibrahimovic Ile Anlasildi Ama PSG'le Birkac Pürüz Var Suan Insallah Olacak

karı yine tweet attı
Sanırım robbeni mesi için bekletiyorlar olmazsa

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan balta biraz daha hızlı olsa en işi bilen stoperimiz bence.

Ben tam tersi, Hakan´i Galatasaray icin önemli bir oyuncu olarak görüyorum. 2007-2008 ve 2011-2012 sampiyonlugunda en kilit oyunculardan olmustu. Ancak 2011-2012 sezonundan sonra yasadigi son sakatlik onu bitirdi. Ne yapacagini biliyor, nerede duracagini biliyor, ama müdahale edemiyor.

Iyi gözüktügü maclar son 5-6 mactir, orada hem bir gol atti, hemde pek hata yapmadi. Ama buda takimin Galatasaray´a hic uymadigi sekilde kapali oynamasidnan kaynaklandi. Galatasaray´in ofansif ve dominant oynadigi her macta ise, gec kaldigindan dolayi goller yediren yegane isimdi... Sezonun sonundaki oyunu cikarsak, 21 gol yemis oluyor Galatasaray Hakan ile önceki 11-12 macta.

Chedjou misal olarak konsantrasyon hatalari yapiyor, afrikali stoperler icin bu normal. Hakan´in olayi direk olarak fizik yetersizlik. GS fizik olarak yetersiz her oyuncudan kurtulmasi lazim bana göre.

ben hakani zaten yetersiz görüyorum, simdi bide bu senenin performnsindan 20 yillik kontrat verirler.
2008 de iyi ama orda bile yetersiz kaldigi maclar vardi volkan yamanla degis dokuslari oynuyordular.
hakan hic bir zaman ben buranin bankosuyum görüntüsünü vermedi fizik yetersizliginden kaynaklaniyor dedigin gibi.
o boya göre zayif ve cok agir.

Bizim yönetimin planı muhtemelen Telles'i satıp, Melo'ya karşılık takasta solbek Nagatomo'yu alıp, Arsenal'den bonservis ödemeden Flamini'yi almak. Telles'ten gelecek parayla da forvet ve sağ kanat transferi yapmak.

21 Gol, 18 macta.... Semih Kaya ile Galatasaray 18 macta 10 gol yemis... Ama 24 yasindaki Semih cöp cogu yorumcuya göre ?

Koray genc ve tecrübesiz, ben kendisine güveniyorum. Kendi adina büyük hata yapti Türkiye´ye gelerek, cünkü burada genc oyuncularin ne hatasina, ne de gelisim süresine tahamüllü var. Kendisi Almanya U Milli takim kaptaniydi, kendisine güveniyorum, en azindan Koray´in oynamasi ile, gelisir diye bir umudun olabiliyor. Oynadigi her dakika yatirimdir.

https://www.gscimbom.com/forum/f17-...6-kadro-gelecek-planlamasi-119214/index3.html

Burada Hakan ile ilgili bir yazim var ortalarda biryerde. Ikinci devreden yedigimiz 6-7 golde hatasini gösteren video paylasmistim, ve bunlar sadece o a spontane aklima gelen maclardi.

hakan balta ligde 21 maçta forma giydi

5inde sol bek başladı , içredeki bursa maçında sabri sakatlandıktan sonra stopere geçti ardından 2 gol yedik onu saymayı unutmuşum

mersin maçında semihin yerine girdi o dakikada zaten 2 gol yenmişti

fener maçında ilk yarıda sakatlandı çıktı golü 80 küsürde yedik

maç olarak bakarsanız yanılırsınız adam sahada olmadığı dakikalarda bireysel hata yapamaz neticede , stoper olarak oynadığı dakikalarda yenen goller :

başakşehir 4 ,gençler 1(bariz semihin hatası) , eskişehir 1(musleranın hatası) , kasımpaşa 2 , karabük 2, trabzon 2 , 2 tane de sonradan stopere geçtiği bursa maçı yani 14 gol oluyor

verdiğiniz linkte de 4 tane gol paylaşmışsınız 2si sol bek oynadığı trabzonspor maçında duran topta gelişen pozisyonlar , diğer 2si de 2şer gol yenen karabük ve kasımpaşa maçlarından birer hata , bunlara bir tane daha ekleyebileceğinizi zannetmiyorum

yani 8-9 golde kritik hata falan yapmadı kendisi

o degilde su bruma varya sociedata bir patlama yaparsa ozaman seyredin ahlari vahlari.

Son düzenleme:
-----Muslera(Hakan)
Nagatomo(Sabri)---Chedjou(Semih)---GlikveyaDouglas(Balta)---Carole(Tarık)
-----Sandro(Hamit-Jem)---Selçuk(Emre)
Moses(Carole gibi fransadan bir adam bulalım yine)---Sneijder(Bilal)---Podolski(Yasin)
-----Burak(Sutter)
Şöyle bir 22 kişi işimizi görür aslında.

ulan ac kurt gibi transfer haberi bekliyoruz burasi nekadar durgun, denizde rüzgarsizliktan gidemeyen gemi gibi, okadar durgun :D
firtana öncesi sesizlikmi acaba :)

umutun niye yaşı arttıkça maaşı artıyor ?? yazıklar olsun böyle düşünen taraftara !! alex songu rüyanda görürsün artık inamotoy gibi bir çöp alırlar oturur onu izlersin
İki yanlış bir doğru etmez birader Umuta şimdi.sövdürtme Allahın yetenek fukarası da, Melo da durum farklı çocuklarının eğitimi için gitmek istediği söyleniyor ayrıca arkadaş haksız değil her yaşı geçenin maaşı düşmeli

Sony Xperia

Bu nedir abi ya gs camiasindan 1 kisi cikipta tepki gostermiyo. Millet transferi bitirdi takimini oturttu biz hala sunu satip sunu yapip sunu alabilirmiyiz derdindeyiz. Transferi kapattik desin olsun bitsin bu is niye insnlari umut icine sokuosun. Ben artik takip etmeyi birakiorum transfer isini

hakan balta ligde 21 maçta forma giydi

5inde sol bek başladı , içredeki bursa maçında sabri sakatlandıktan sonra stopere geçti ardından 2 gol yedik onu saymayı unutmuşum

mersin maçında semihin yerine girdi o dakikada zaten 2 gol yenmişti

fener maçında ilk yarıda sakatlandı çıktı golü 80 küsürde yedik

maç olarak bakarsanız yanılırsınız adam sahada olmadığı dakikalarda bireysel hata yapamaz neticede , stoper olarak oynadığı dakikalarda yenen goller :

başakşehir 4 ,gençler 1(bariz semihin hatası) , eskişehir 1(musleranın hatası) , kasımpaşa 2 , karabük 2, trabzon 2 , 2 tane de sonradan stopere geçtiği bursa maçı yani 14 gol oluyor

verdiğiniz linkte de 4 tane gol paylaşmışsınız 2si sol bek oynadığı trabzonspor maçında duran topta gelişen pozisyonlar , diğer 2si de 2şer gol yenen karabük ve kasımpaşa maçlarından birer hata , bunlara bir tane daha ekleyebileceğinizi zannetmiyorum

yani 8-9 golde kritik hata falan yapmadı kendisi

Verdigim 5 golde direk yaptigi hatalar, ve onlari sadece 3 mactan cikardim cünkü o an direk aklimdaydi. Daha dogrusu bunlar hep Galatasaray´in baskili ve ofansif oynamaya calistigi maclar.

Verdigim 5 golde direk yaptigi hatalar, ve onlari sadece 3 mactan cikardim cünkü o an direk aklimdaydi. Daha dogrusu bunlar hep Galatasaray´in baskili ve ofansif oynamaya calistigi maclar.

neyse fazla uzatmaya gerek yok , bence de hakan balta yeterli değil rakip yarı sahada oynayacağımız maçlarda atletik kapasitesi neredeyse hiç olmadığından ,ancak rakip yönlendirme konusunda çok iyi , topsuz koşulara cevap veremez belki ama topla gelen rakip ne kadar süratli olursa olsun zekası ve hamleleriyle atakları bertaraf edebiliyor

sadece 8-9 bireysel hata diyerek gönderilecek ilk oyuncu olmalıdır demenize takıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt