Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo giderse G.İnler gelir bence ki kötü de olmaz.

Yabanci kontenjani acilmisken, dünya piyasasinda yüzlerce orta saha oyuncusu varken, neden 32 yasindaki Inler´i alalim ki?

Üstelik Melo´yu kaybedecegiz, yerini onla dolduracagiz. Melo ile birlikte oynasalar belki tamam diyecegim de, bu durumda Inler transferi Hamza´nin capina yakisir bir transfer olur.

Gokhani besiktas alacak sanirim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

flamini geleceğine bilal oynasın bu mu vizyonunuz yahu melo gidicekti mağdem ne beklediniz bu kadar aylardır melo 20'Sinde gelicek dediniz geldi şimdi hala kalıcakmı gidicekmi onu tartışıyoruz ne vasıfsız yönetimmiş abi

Melo giderse G.İnler gelir bence ki kötü de olmaz.

Melo halihazırdaki performansı ile dünyanın ilk 3'üne girer libero da..

Kısaca parayla kapatamazsın onun bölgesini..

Onun arkasından kim gelirse gelsin kesmez taraftarı..

Taraftar kısmen de olsa kesecek 1-2 futbolcu var Yaya Toure-Bastian Schweinsteiger gibi.. zaten onları da almak imkansız..

Melo giderse şampiyonluk gider Melo giderse ortasaha çöker Melo giderse kısaca biz biteriz..

Aynen shaqiriyi isteyip aysal okadar para veremeyiz deyince yigiti almislardi
Ortada başarı yokken ve henüz kulübe yeni atanmış bir başkanken 12 milyonluk yatırımı tek bi oyuncuya yapmasını beklemiyordun herhalde. Ki adam şartları da baya zorladı, 10 milyon falan dedi hatta TV'de. Ayrıca gittiği takım da Bayern.

Allahım akıl fikir ihsan eyle şunlara ya herif floryanın başına ne idiğü belirsiz kardeşini atıyor kurumsallık nerede yahu? böylemi yönetilir kulüp aile şirketiniz değil burası Galatasaray...

Ben artik yönetime ve Hamza´ya diyecek söz bulamiyorum. Gözümde 3 kurusluk degerleri yok gercekten.

Güya Galatasaray´i düsünüyorlarmis. Bizde yedik.

Galatasaray ne cektiyse, "paramiz yok, pahali transfer yapamayiz" diyen adamlarin capsiz transferlerinden cekti. Borc olustuysa da bunlar yüzünden olusmustur.

Sana Muslera, Sneijder, Melo gibi adamlar 20-30 Milyon Euro´lar kazandirirken, bu capsizlarin capsiz transferleri Galatasaray´a sadece külfet olmustur.

"Paramiz yok, 1 Milyon bile harcarsak Uefa ceza verecek dersin", disimizi sikariz, "bu sene de böyle olsun" deriz.

Ama sen elde olan az parayi Sabri´lere, Jem Karacan´lara dagitirsan, iste orda o taraftar senin aklini alir.

galatasaray'ın gelirleri ortada faize 20 milyon para ödüyoruz diyor öde kardeşim yine zararda değilsin transfer bütçen 0 mı yani kimi kandırıyorsunuz siz vasıfsız adamlar

melo gidiyor sneijder de seneye gidicek söylüyeyim şimdiden eğer bu yaz sneijderle uzatamazlarsa van gaal kaldığı taktirde devre arası sneijder manu da söylüyeyim...

Ben artik yönetime ve Hamza´ya diyecek söz bulamiyorum. Gözümde 3 kurusluk degerleri yok gercekten.

Güya Galatasaray´i düsünüyorlarmis. Bizde yedik.

Galatasaray ne cektiyse, "paramiz yok, pahali transfer yapamayiz" diyen adamlarin capsiz transferlerinden cekti. Borc olustuysa da bunlar yüzünden olusmustur.

Sana Muslera, Sneijder, Melo gibi adamlar 20-30 Milyon Euro´lar kazandirirken, bu capsizlarin capsiz transferleri Galatasaray´a sadece külfet olmustur.

"Paramiz yok, 1 Milyon bile harcarsak Uefa ceza verecek dersin", disimizi sikariz, "bu sene de böyle olsun" deriz.

Ama sen elde olan az parayi Sabri´lere, Jem Karacan´lara dagitirsan, iste orda o taraftar senin aklini alir.

Dügün ne zaman onur kardes :)

Hamzanın aşkı serdar aziz gelmedimi halen?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ql3bjZ.jpg

inler besiktasa gidiyor

Allahım akıl fikir ihsan eyle şunlara ya herif floryanın başına ne idiğü belirsiz kardeşini atıyor kurumsallık nerede yahu? böylemi yönetilir kulüp aile şirketiniz değil burası Galatasaray...

Sadece bu olay yüzünden cok yakinda gömecekler Dursun´u ama haberi yok. Galatasaray´i Fenerbahce´yle karistirdi sanirim.

Kardesin de kimmis de koca Galatasaray´in futbol subesini yönetiyor? Ulan bunlar bizle iyice sey mi geciyorlar? Ne oluyor ya bu sene?

gelelim sinan gümüş meselesine bu çoçuk ne zaman oynatılacak bruma gibi çaprazının kopmasını filan bekliyorlar heralde umutla sercan kazmalarına verilen toplam şansın bu çoçuğa verilmesi lazım umut aldığı süre içersinde ne gibi bir fayda sağlıyor bunu açıklamalı hamza

Türk takimlarin maclari:

Heracles - Sivasspor 0-1 , Dakika 61 (Goller: O. Gülle)
Gladbach - Bursaspor 0-1, Dakika 40 (Goller: C. Bakambu)
Twente - Genclerbirligi 0-4, Dakika 40 (Goller: I. Kahveci, O. Skulason, M. El Kabir, B. Stancu)

Hakan Arıkan = Dany + Yekta

Kayseri kabul eder mi sizce? Hoş, Kayseri kabul etse bile Yekta'ya 1.1 milyon euro maaş vermezler diye düşünüyorum.

Dügün ne zaman onur kardes :)

Aralik :) Bugün döndüm Türkiye´den daha. Forma almaya girdim acele, öyle hayalkirikligina ugradim ki anlatamam.

Siyah forma zaten skandal, yani o forma hakkinda konusmaya bile gerek duymuyorum. Görünüs ve kalite yerlerde.

Parcali forma da gercekten kalitesiz. O Drogba´nin zamanindaki tam parcali efsaneydi be. Aldim onun 4 yildizlisini ciktim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt