Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..................muslera...............
sabri.....chedjou.....semih......telles
...............melo....selçuk..............
...yasin.........sneijder.......podolski...
.....................burak......................

......................volkan.................
gökhan.......alves.......kjaer......caner
..................topal.....josef..............
.....nani.............diego..........sow.....
......................v.persie...................

.......................günay.....................
beck.......rhodolfo.......ersan........tosic
.....................inler.....atiba..............
....g.töre.............sosa............quaresma
.......................m.gomez.....................

eyvah eyvah :))) bjk gibi bir şerefli 3.ünün bile kağıt üzerinde bizden iyi kadroyla görebileceğim aklımın ucuna gelmezdi pehhh

adamlar ligin en iyi sag bekine sahipler, en iyi sol kanatina, ve sag kanatina. Iyi kurmuslar vallahi

günay atiba les
rhodolfo ve tosic soru isareti.

Ali Naci Küçük: Podolski'nin forvetteki başarılı performansı sonrası forvet transferi askıya alınıp liste başına stoper geçti.

podolski kötü oynasın dicez artık hamza sağolsun

RVX06j.jpg
git aslanım git yolun açık olsun !! biz çöplere alışkınız sen bize fazla geldin bir yandan kuş medyası bir yandan melo kıskançlığı !! sen kupa töreninde bile el sıkmayarak erkekliğini gösteren gerçek bir delikanlısın !! lion king melo !!!!!!

acaba biz meloya teklif ettikmi gel 2.5 tan sana 2 yıl sözleşme verelim diye bal gibi adamı biz gönderiyoruz bugün Bülent tümurlenk te dedi okul falan bahane dedi !! melo yu çok ararsınız yerine gelse gelse ya flamini yada inler gelir belki de hamit oynar !!
gAn2rL.jpg
Ya hepsi yalan olabilir ben yönetim haklı demiyorum zaten dikkat edersen söyleniyor yazmıştım ama daha bir yıl sözleşmesi varken bunu bahane ediyorsa da yanlış yoksa Melo yu severim

Sony Xperia

RVX06j.jpg
git aslanım git yolun açık olsun !! biz çöplere alışkınız sen bize fazla geldin bir yandan kuş medyası bir yandan melo kıskançlığı !! sen kupa töreninde bile el sıkmayarak erkekliğini gösteren gerçek bir delikanlısın !! lion king melo !!!!!!

Aynen Demirören'e iyi posta koymuştu ulan hakkaten büyük adam bu Melo, yolu açık olsun

Aslında Medeli alıyorsan Selçuku da kesip Guarin veya Boatengi alacaksın. Medel - Selçuk hücuma çok etki vermez

Herkese çok ilginç gelebilir ama ben melo nun aziz ve Demirören tayfasina yaptiklarindan sonra artık ailesinin üzerinden tehdit edildiğini düşünüyorum gitmesi için

Herkese çok ilginç gelebilir ama ben melo nun aziz ve Demirören tayfasina yaptiklarindan sonra artık ailesinin üzerinden tehdit edildiğini düşünüyorum gitmesi için

olabilir ama şu varki Melo'ya yada ailesine en ufak bir zarar gelse hükümet bile düşer ülkede o kadar infial olur bence

Tehdit edenler ateşle oynarlar

Hayatimda Nocerino kadar cöp oyuncu görmedim. Kosmaktan baska adamin birsey yaptigi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt