Harun Kolcu
Sarı Üye
- 4 Haziran 2014
- 319
- 197
- 733
hala nöbet mi tutuyorsunuz
ülke elden gidiyor
Sen ne yapıyosun nöbette...Kazayla girip, yanlışlıkla yorum mu yaptın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala nöbet mi tutuyorsunuz
ülke elden gidiyor
Umut Gündoğan @umutgundogan_90 2 dk.2 dakika önce
Beni futbola küstürmezsiniz. Ben Türkiye'nin yerli Xavi'siyim. Yeterli şans verildiğinde bunu göstereceğim.
Bu ne lan :d :d
estağfurullah başkanSen ne yapıyosun nöbette...Kazayla girip, yanlışlıkla yorum mu yaptın?
..................muslera...............
sabri.....chedjou.....semih......telles
...............melo....selçuk..............
...yasin.........sneijder.......podolski...
.....................burak......................
......................volkan.................
gökhan.......alves.......kjaer......caner
..................topal.....josef..............
.....nani.............diego..........sow.....
......................v.persie...................
.......................günay.....................
beck.......rhodolfo.......ersan........tosic
.....................inler.....atiba..............
....g.töre.............sosa............quaresma
.......................m.gomez.....................
eyvah eyvah)) bjk gibi bir şerefli 3.ünün bile kağıt üzerinde bizden iyi kadroyla görebileceğim aklımın ucuna gelmezdi pehhh
olcanHamza mi Olcan mi :H
Harbiden yazık.
Sahte hesap degil mi bu?
Ya hepsi yalan olabilir ben yönetim haklı demiyorum zaten dikkat edersen söyleniyor yazmıştım ama daha bir yıl sözleşmesi varken bunu bahane ediyorsa da yanlış yoksa Melo yu severimacaba biz meloya teklif ettikmi gel 2.5 tan sana 2 yıl sözleşme verelim diye bal gibi adamı biz gönderiyoruz bugün Bülent tümurlenk te dedi okul falan bahane dedi !! melo yu çok ararsınız yerine gelse gelse ya flamini yada inler gelir belki de hamit oynar !!![]()
git aslanım git yolun açık olsun !! biz çöplere alışkınız sen bize fazla geldin bir yandan kuş medyası bir yandan melo kıskançlığı !! sen kupa töreninde bile el sıkmayarak erkekliğini gösteren gerçek bir delikanlısın !! lion king melo !!!!!!![]()
Herkese çok ilginç gelebilir ama ben melo nun aziz ve Demirören tayfasina yaptiklarindan sonra artık ailesinin üzerinden tehdit edildiğini düşünüyorum gitmesi için
![]()
ne futbolcuydu beaaa
![]()
ne futbolcuydu beaaa
bu kim yiğit gökoğlan mı
Herkese çok ilginç gelebilir ama ben melo nun aziz ve Demirören tayfasina yaptiklarindan sonra artık ailesinin üzerinden tehdit edildiğini düşünüyorum gitmesi için