Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer beklerken melo,telles falan gidecek haberleri cikiyor.. eminim bu ezik yonetim niase ile transferi kapatacak..
kadroda gidecek copler halen takimda, aksiine bruma,amrabat melo ve telles gidiyor. Allah bu hamzaya akil versin, neyse az kadli bu taraftar hepinizi anladiniz

Chirichesi Fiorentina 1 milyon euro kiralik+5 milyon euro satin alma opsiyonuyla transfer etmek üzere.

Gomezin Fiorentinaya vergilerle birlikte maaliyeti 8.5 milyon euro. 9 milyon euro istediklerine hicbir zaman inanmadim. Gomez cok pahali, Huntelaar cok pahali diyerek ortami Niasse cöpüne hazirliyorlardi.

Jem Karacan a imza parası verdik ya helal olsun . Demekki bir elimizi çabuk tutmasak Liverpool a gidecekti

Başkanı ayrı dert teknik direktörü ayrı dert. Sezona bu adamlarla başlamak hele daha vahim bir durum. Taraftarın sabrını taşırdılar İnter maçı rezil bir sonuç çıkarsa büyük protesto bile olabilir söyleyeyim şimdiden.

Başkanı ayrı dert teknik direktörü ayrı dert. Sezona bu adamlarla başlamak hele daha vahim bir durum. Taraftarın sabrını taşırdılar İnter maçı rezil bir sonuç çıkarsa büyük protesto bile olabilir söyleyeyim şimdiden.
İnter şöyle 5 tane atsın . Hayrımıza olur

şuan transfer ile ilgili herhangi bir çalışma olduğunu düşünmüyorum kampın sonunda hoca şuraya oyuncu lazım der menejer önerilerinden alırlar 2-3 oyuncu

Bence 1 sene futbolu unutsak hepimiz için iyi olur olan taraftara oluyor çünkü.

Chirichesi Fiorentina 1 milyon euro kiralik+5 milyon euro satin alma opsiyonuyla transfer etmek üzere.

Gomezin Fiorentinaya vergilerle birlikte maaliyeti 8.5 milyon euro. 9 milyon euro istediklerine hicbir zaman inanmadim. Gomez cok pahali, Huntelaar cok pahali diyerek ortami Niasse cöpüne hazirliyorlardi.

ben hiç şaşırmadım hemde cok rahatım

bunların baş sorumlusu bu 3lü degil baş sorumlu biz taraftarız

inter maçında görün bakın tek bir protesto bile olmayacak ultraslan denen adiler susturacaklar

adamlar taraftar iplemedikleri için istediklerini yapıyorlar

Bence 1 sene futbolu unutsak hepimiz için iyi olur olan taraftara oluyor çünkü.

Bu seneyle birlikte önümüzdeki seneyide yakıcaz.
Seneye şampiyonlar ligine gidemeyiz. Elimizdeki iyi olan 3-5 oyuncuda ayrılır. Şampiyon olamadığımız için para yok diye ağlanmaya başlanır(şampiyon olduktan sonra bile yok diyorlar).
Yani biz toparlanana kadar oooo.

Hala 40 kisilik kadro var diyorlar ama kimseyi de yollamiyorlar. Hamza belki Yekta´nin icinden Iniesta cikmasini bekliyordur, kim bilir.

Sabri´yi tanimak icin 1 ay kamp yapmasi gerekiyormus mesela, Yekta icin de 1 ay daha bekler belki. Olabilir.

Valla iyi insan falan dogrudur, ama Hamza´yi hoca olarak sevmedim ben, onu söyleyeyim.

CK1LEzdUkAAaNdy.jpg:large

H.O :hat:

Bu seneyle birlikte önümüzdeki seneyide yakıcaz.
Seneye şampiyonlar ligine gidemeyiz. Elimizdeki iyi olan 3-5 oyuncuda ayrılır. Şampiyon olamadığımız için para yok diye ağlanmaya başlanır(şampiyon olduktan sonra bile yok diyorlar).
Yani biz toparlanana kadar oooo.
Doğru bu sene ki Başarısızlık seneyede net hissedilecek cl geliri olmazsa daha da zorlanırız.

Di Santo Schalke'de! - Şampiy10 Haber
schalke bir tane forward almış ,hunteları gözden çıkarabilirler ,bizimkilerin uygun fiyata satın alacaklarını düşünüyorum.
Huntenin malum son transferi ,iyi bir mukavele imzalamak isteyecektir.

şu yekta sercan furkan dany falan acil gitmesi lazım ilk hazırlık maçlarında piyasa için oynatılmış olabilirler ama sona doğru satmak zorundayız fiyatlar düşer şu ara göndermek lazım

şu yekta sercan furkan dany falan acil gitmesi lazım ilk hazırlık maçlarında piyasa için oynatılmış olabilirler ama sona doğru satmak zorundayız fiyatlar düşer şu ara göndermek lazım

Bedava veriyoruzdur ama alan yoktur, inan piyasa yada fiyat yok ortada Alıcı olmaması sorunumuz

Herseyi cok iyi bildigini sanan capsiz yöneticiler nedeniyle bu günlere geldik. Ulan is bilmiyorsunuz, futboldan anlamiyorsunuz hala laf yapiyorsunuz.

Forumdan 15 adam toplanip yönetim kurulu olustursak Galatasaray Türkiye'nin Bayern Münih'i olur.. her iddiasina varim..

yedek kaleci
sag bek
stoper
sag kanat
yedek kanat
forvet

tam 6 transfer sart ama bunlar daha yedek kaleciyi bile halledemedi!
ikinci kamp kadrosuna dahil edilmeyen yetersizleri dahi veremediler oraya buraya. daha neyi tartistiyoruz acaba?
yekta jem sercan olcan gibi capsizlar kamp kadorsuna dahil edilirken amrabat ve bruma gönderildi. takimda sadece iki kanat var ama bu futboldan anlamayan yönetim bunu görmüyor!!

Bencede en azından o 15 kişi herşeyin eskisi gibi olmadığını modern futbol için neler yapılması gerektiğini biliyor.Bizim yönetim 10 sene geriden geliyor hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt