Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes olayi transfere cekiyor. Sanirsin taraftar suursuzca Real Madrid gibi takim kurulmasini istiyor.

Meselenin sadece transfer olmadigini iyi bilsinler. Bazi kararlar ve davranislar, taraftar icin capinizin göstergesidir. Bu yetiyor.

Paramiz yok dersin, Sabri, Bilal, Jem yerine 1 tane yildiz alirsin, yine vizyonunu taraftara gösterirsin. Az parani bunlara sacmazsin.

Bu kadar tepkiden sonra 1 ay bekleyip sag beke transfere ihtiyac oldugunu söylüyorsan, bu taraftar seni gömer arkadas. Kizmayacaksin sonra.

Strateji diye taraftarla dalga gecer gibi aciklamalar yaparsan, kredini daha lig baslamadan tüketirsen, 2 maglubiyette "istifa" sesleri duyarsan sasirmayacaksin.

O cok güvendigin "futbol aklina" o kadar da güvenme. Onun da transferlerini iyi biliriz. Daha caylakken bu kadar ego yaparsan, sonun iyi olmaz. Kendini Malatya´da bulursun.

MOSES_2659199b.jpg

Victor Moses - Oyuncu profili - Transfermarkt

Sağ kanada bu adamı alsak yıllarca başkasını aramayız.

Geçen sene Stoke kiralamıştı bize de bıraksa keşke Mourinho şöyle 8-10 m € opsiyonla.

Udinese maçının şu dangalaklar yüzünden iptal olması çok kötü oldu

Şimdi Hamza başlar takımı yeterince göremedim o yüzden transfer yapmıyorum bıdı bıdı

Gomez'in ne kadara geldiği önemli değil de, "Keşke imkan olsaydı da 9 milyon euro verip gururla getirseydik" lafı gereksizdi.

Neredeyse her transfere temkinli yaklaşan ilgilenmiyoruz diyen adamların BJK'nin bile getirebildiği topçuya bunu demesi ağır saçmalık.

İlk11e tek transferimiz taraftar baskisiyla, sirf taraftar istedigi icin alinan Poldi. Gülsem mi aglasam mi, karar veremedim.

Bu sene başarısız olursak, seneye ŞL'ye de katılamayız büyük ihtimal.
Yine 8. olalım, ancak o zaman akıllarına gelir takımı güçlendirmek. Belki.

İlk11e tek transferimiz taraftar baskisiyla, sirf taraftar istedigi icin alinan Poldi. Gülsem mi aglasam mi, karar veremedim.

Albayrak gitmeden önce demişti birkaç futbolcuyla görüştük bunları yeni yönetime devredeceğiz diye.
Poldi transferini özbek yönetimi yapmadı bence.

Gomez'in ne kadara geldiği önemli değil de, "Keşke imkan olsaydı da 9 milyon euro verip gururla getirseydik" lafı gereksizdi.

Neredeyse her transfere temkinli yaklaşan ilgilenmiyoruz diyen adamların BJK'nin bile getirebildiği topçuya bunu demesi ağır saçmalık.

Gomezi gercekten isteler, cok rahat alirlardi. Gomez 9 milyon euro, Huntelaar cok pahali vs hepsi Niasse cöpüne ortami hazirlamak icindi.

Gomezi gercekten isteler, cok rahat alirlardi. Gomez 9 milyon euro, Huntelaar cok pahali vs hepsi Niasse cöpüne ortami hazirlamak icindi.

Transferi bitince nasılsa gazetecilerden biri akıl edip sorar.

Bakalım ne cevap verecekler.

@UzanCC: GALATASARAY baskani olmam icin hic bir engel yok.. Genel kurul uyelik hakkimi yillar once geri aldim. ENGEL YOK. KONGREYI KOYUN BEYLER.

cem uzani bende baskan olarak görmek isterim ama neyin kafasini yasiyor? daha türkiye gelemiyor hangi secime girecekmis, madem galatasaraya destek olmak istiyorsun birsekilde sponsor ol ve galatasarayi nekadar sevdigini göster, nasil olsa biryerlerde tonca paran saklidir

cem uzani bende baskan olarak görmek isterim ama neyin kafasini yasiyor? daha türkiye gelemiyor hangi secime girecekmis, madem galatasaraya destek olmak istiyorsun birsekilde sponsor ol ve galatasarayi nekadar sevdigini göster, nasil olsa biryerlerde tonca paran saklidir

Başkan olma imkànı varsa neden sponsor olsun ki ?
Bu çapsız yönetime ben bile bir kuruş vermem zaten ya cebe ya çöpe atacaklar.

Valla hocam başımızda bu komisyoncular varken benim 80 milyar dolar servetim olsa 1 milyon dolar bağışlamam kulübe

Sponsor olursun adamlar gider bütün Akhisarı komple alırlar Güray Vural ile yıllık 5 milyon €'dan sözleşme imzalarlar :D

Valla hocam başımızda bu komisyoncular varken benim 80 milyar dolar servetim olsa 1 milyon dolar bağışlamam kulübe

Sponsor olursun adamlar gider bütün Akhisarı komple alırlar Güray Vural ile yıllık 5 milyon €'dan sözleşme imzalarlar :D

haklisin ozaman sponsor yerine futbolcu getirsin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt