Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Dürüst'ü takdir ettim. Robben i yalanlamak için daha gerçekçi görünsün diye Almanya ya kadar gitmiş :)

Robben'in yönetim ile de alakasi yok. Aysal olsa veya ne biliyim Barca yönetimi biz de olsa da mümkün olmayan bir transfer. Biraz mantikli düsünmeye baslayin.

Sneijder transferi, van Persie transferi farklidir.

Robben transferinin imkansız bir transfer olduguna inanmıyorum yaşı ve yaşadığı sakatlıklar gereği, ama kısmen hak veriyorum da sana, çok olası bir transfer değil. Bayern Munich gibi bir kulüp sırf Robben üzerine oynamak istemeybilir

Barcelona yönetimi konusuna gelecek olursak Barcelona'yı Barcelona yapan yönetiminden ziyade forma değeri bence. Dünyada bütün futbolcular zaten ya Barcelona ya da Real Madrid'de forma giymek ister, ulaşabilecekleri en son nokta orasıdır. Haliyle Barcelona yönetimi degil Aziz yıldırım bile olsa o futbolculara sahip olması normal.

robbeni almak inanın zor değil uğraşılsa sponsor bulunsa ama bu yönetimin yapabileceğini sanmıyorum !! sürekli hayal kurmaktan sıkıldım ve bunaldım !! benim için ispanya Hollanda almanya fransa ikinci liginden alınacak 20 25 yaş arası bir golcü ve carole tarzı bir sağ bek stoper ve sağ kanat alınsın bayram olur benim için gönlüm robbeni istesede !!

robbeni almak inanın zor değil uğraşırsa sponsor bulunsa ama bu yönetimin yapabileceğini sanmıyorum !! sürekli hayal kurmaktan sıkıldım ve bunaldım !! benim için ispanya Hollanda almanya fransa ikinci liginden alınacak bil 20 25 yaş arası bir golcü ve carole tarzı bir sağ bek stoper ve sağ kanat alınsın bayram olur benim için gönlüm robbeni istesede !!
oo avatar değişmiş cevat baba

Robben transferinin imkansız bir transfer olduguna inanmıyorum yaşı ve yaşadığı sakatlıklar gereği, ama kısmen hak veriyorum da sana, çok olası bir transfer değil. Bayern Munich gibi bir kulüp sırf Robben üzerine oynamak istemeybilir

Barcelona yönetimi konusuna gelecek olursak Barcelona'yı Barcelona yapan yönetiminden ziyade forma değeri bence. Dünyada bütün futbolcular zaten ya Barcelona ya da Real Madrid'de forma giymek ister, ulaşabilecekleri en son nokta orasıdır. Haliyle Barcelona yönetimi degil Aziz yıldırım bile olsa o futbolculara sahip olması normal.
Barcelona'nin yillardir ayni sekilde sistematik yönetildigini biliyorsun galiba? O formayi forma yapan dogru yönetimdir.

Cok sessiz bi transfer donemi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt