Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Ali Dürüst'ü takdir ettim. Robben i yalanlamak için daha gerçekçi görünsün diye Almanya ya kadar gitmiş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
welkomRobben @_mrsrkn 2 dk.2 dakika önce
@_mrsrkn Robbenla Anlasildi Sponsor Aciklandiginda Robben da Aciklanacak Dedi. Baska Soylediklerini Suan Soylemicem
bora evgar @Clicheb 16 sn.16 saniye önce
@_mrsrkn robben gelmez yuh bide karşılaşmışsınız alelade sokakta geziyomuydu robben bu![]()
Robben'in yönetim ile de alakasi yok. Aysal olsa veya ne biliyim Barca yönetimi biz de olsa da mümkün olmayan bir transfer. Biraz mantikli düsünmeye baslayin.
Sneijder transferi, van Persie transferi farklidir.
2'si var işte hangisi daha gerekli
Olabilir de bu HÖT varken belli olmaz.2 side olmaz mı ?!?1
welkomRobben @_mrsrkn 14 sa.14 saat önce
1 saat önce Groningen da Robben'le karsilastim. Soru: Robben kom je naar Galatasaray? (GS'a gelcekmisin?) Robben: Ik hoop het (insallah)![]()
Olabilir de bu HÖT varken belli olmaz.
oo avatar değişmiş cevat babarobbeni almak inanın zor değil uğraşırsa sponsor bulunsa ama bu yönetimin yapabileceğini sanmıyorum !! sürekli hayal kurmaktan sıkıldım ve bunaldım !! benim için ispanya Hollanda almanya fransa ikinci liginden alınacak bil 20 25 yaş arası bir golcü ve carole tarzı bir sağ bek stoper ve sağ kanat alınsın bayram olur benim için gönlüm robbeni istesede !!
Barcelona'nin yillardir ayni sekilde sistematik yönetildigini biliyorsun galiba? O formayi forma yapan dogru yönetimdir.Robben transferinin imkansız bir transfer olduguna inanmıyorum yaşı ve yaşadığı sakatlıklar gereği, ama kısmen hak veriyorum da sana, çok olası bir transfer değil. Bayern Munich gibi bir kulüp sırf Robben üzerine oynamak istemeybilir
Barcelona yönetimi konusuna gelecek olursak Barcelona'yı Barcelona yapan yönetiminden ziyade forma değeri bence. Dünyada bütün futbolcular zaten ya Barcelona ya da Real Madrid'de forma giymek ister, ulaşabilecekleri en son nokta orasıdır. Haliyle Barcelona yönetimi degil Aziz yıldırım bile olsa o futbolculara sahip olması normal.
transferin son günü kimse gelmezse HÖT al sana .. demesindeOlabilir de bu HÖT varken belli olmaz.
Güvenilir sinyali veriyorsunOlabilir de bu HÖT varken belli olmaz.
Öyle ya da böyle stoper-forvet-sağ bek hatta sağ kanat alacaklar.transferin son günü kimse gelmezse HÖT al sana .. demesinde![]()