Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telles gider 8me yerine nagatamo melo takası gerçekleşir belki 1-2m eksta önderiz. kalan 6m ile stoper forvet ne alabilirlerse artık. baştan diyeceklerdi paramız yok anlardık ama yıldız yıldız dediler taraftar gerildi. hamzaoğluna artık birşey demeyeceğim para yok adam napsın boşa laf etmişim ama keşke baştan para yok deselerdi

Varlık içinde yokluk yaşıyoruz resmen ya.

CK2cEBCWEAEnsxt.jpg

Paraya bak ya :red:

Allah'ım sen bizi bu zor günlerden iyi günlere eriştir ya Rabbim .

para yok futbolcu almıyoruz diye şey mi olur haysiyetliler sürüsü, paran yoksa söylersin beşiktaş gibi daha uygun maliyetli oyunculara yönelirsin. adamlar taş gibi takım kurdu geçen sene azcık parayla.

ona da yok ona da yok , ne bok yemeye geldiniz oraya siz

Galatasaray'da transfer bitmiştir , gelme ihtimali olan flamini nagatomo gibi leş adamlar için burda sabahlayan adamın sıfatına gülerim.

Yönetimi istifaya davet etmek gerekir.

Nöbetin kilitenmesini talep ediyorum.

Cüneyt kaptan bu dalgadan istifa etmiş olmasın birde anlamadığım bir durumda 1 hafta önce Cüneyt Tanman forvet ve stoper transferi yapıcaz dedi peki mali durumu bilmiyormuydu ne ilginç işler bunlar ya.

Ya arkadaslar bu kirkpinar neyin nesi? Orasini burasini eliyorlar ama ne güres var ne bi aksiyon.

Buna güres mi diyorlar simdi??

Takımın her yerinden belirsizlik akıyor.Ne istediğini bilmeyen kadınlar vardır ya onlar gibi aynı feda ise feda batıyosak batıyoruz.Çıkıyorsak çıkıyoruz ama bizim yönetim varsayımlarla iş yapıyor.Biri musluk tamiri peşinde biri iptal edilen maçtan bir haber birde bu çapsızlar yönetici olmuş.Çıldırmamak elde değil.
Biktim ya bu yonetim konularindan yillardir ayni . Parali biri gelsin dertler bitsin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin ligde basarili olduğu senelerde aurelio alex vardı bizde meloyla 4 senede 3 şampiyonluk yaşadık wesley melo ile çok başarılar elde edebilirdik ama malesef fenerliler bayram ediyor melo gdiyor ve karsiliginda sol bek geliyo sanki sol bek yokmuş sağbek doluymuş gbi ayip

Koskoca Galatasaray'ı da kendinize benzettiniz. Çiftlikten farkı kalmadı kulübün. Başkan bey ailesini doldurdu kulübe, aa özür dilerim onlar çok zor günler geçirdiler ve kardeşi her zaman ortağıydı onun.

Cüneyt kaptan bu dalgadan istifa etmiş olmasın birde anlamadığım bir durumda 1 hafta önce Cüneyt Tanman forvet ve stoper transferi yapıcaz dedi peki mali durumu bilmiyormuydu ne ilginç işler bunlar ya.

Amaclari hic para harcamasinlar, taraftar bu kolpa transfer haberlerine guvenerek forma alsin, kombine alsin.

Galatasaray'da transfer bitmiştir , gelme ihtimali olan flamini nagatomo gibi leş adamlar için burda sabahlayan adamın sıfatına gülerim.

Yönetimi istifaya davet etmek gerekir.

Nöbetin kilitenmesini talep ediyorum.

Bencede transfer nöbetinden çok bu istifa konularına ağırlık göstermek gerek.Takım göz göre göre sömürülüyor içeriden.Ne muhalefetten bir tepki var.Ne UA denilen çapsızlardan ne çıkarsa bizden çıkacak gene büyük bir kitle ile tt olur floryaya baskın olur.Bir şekilde icraata geçmek gerek.

Madem para yok sabriye 1.8 milyon euro ne diye gömersin ? Madem evladınız %50 indirim yapaydı ? Madem ffp ensemizde jpk transferi ne diye ? Hadi onu da geçtim 2.lig topçusuna imza parası vermek nedir ?

Neresinden tutarsan tut tutarsızlık akıyor yönetimde daha karanlık günler bizleri bekliyor.Ve bunlar böyle saçma yorumlar yaptıkça daha da daralıyorum.O şehitlerden biri de ben olmam inşallah.

Ovv Teles'te satiliyormus..

Hamza'ya ana avrat küfür etmeme az kaldi. Telles gitsin, Melo gitsin, Bruma gitsin, Sneijder ile uzatilmasin, Jem gelsin, Bilal gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt