Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo + 1-1,5m€ = Melo olayı gerçekleşecek bence.

Melo'nun yerine de muhtemelen Flamini gelecek.

Nagatomo hic bi isimize yaramaz ancak telles satılırsa caroleyi yedekler

Eğer tepki göstermeseydik Aydın Yılmaz'la da sözleşme uzatacaklardı.

Artık bence o tepkilere aralıksız devam etmemiz gerekli.Gerçi bu dönemde ne kadar ses getiririz orası da meçhul ama ülke günden güne bataklığa sürükleniyor.Nereden bakarsan bak kaos hem siyasi hem futbol anlamında

Harcamalar ve gelirler ortada mali anlamda sorun olması imkansız. Ciddi bir inceleme gerekiyor özellikle yönetim istifa ettiğinde.

Hiç anlamiyorum şu boğazin ortasindaki teneke ada nasil 600 milyon dolar oluyor

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 12 dk.12 dakika önce
SICAK HABER | Jovetic'i resmen transfer eden Inter, Salı günü de Felipe Melo'yu sağlık kontrolünden geçirecek. (GdS)

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 11 dk.11 dakika önce
İtalyan basınındaki haberlere göre Galatasaray ve Inter, Felipe Melo ve Nagatomo'yu takas ediyor.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 10 dk.10 dakika önce
GdS'un haberine göre Galatasaray ve Inter kesin anlaşmaya vardı. Felipe Melo karşılığında Nagatomo + bir miktar para verecekler.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 4 dk.4 dakika önce
Mehmet Özbek: Futbol şubesi sorumluluğu teklifini kabul etmedim. Ben başkan danışmanıyım.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce
Mehmet Özbek: "Eskiden Florya'da para lazım olunca Abdürrahim Albayrak koşarak stada giderdi. Şimdi para geldi. 5 günlük işler 10 dakikalık"

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 1 dk.1 dakika önce
Mehmet Özbek:Ssöz konusu Galatasaray ise ben yancı da olurum, öncü de. Tuvalet de temizlerim. Gider transfer de yaparım. Egom yok benim.

Sen kim oluyorsun'da futbol şubesi sana teklif ediliyor? Sıfatın ne? Birde tuvaletten bahsediyor, tuvalet temizlemek fazla sana artist kılıklı torpilli sıfatsız herif. Bu rezil rüsva yönetimle alakası olmayan, yönetim bozuntusunun, derhal istifa etmesi gerek!!!!!

28 yıldır peşindeyiz bu armanın, böyle çapsız rezil yaratıklar görmedik.

Telles dzemaili yekta umut g umut b olcan furkan . Satin bunlari 15-16 kazanin yeter

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarık çamdalın daha iyi olacağını artık varsaymıyorlar sanırım

Batiyoruz para verin desinler de para verelim sunlara

Bu klübün kurtuluşu satılması, kan emici liseliler olduğu sürece ne bizim borcumuz biter nede sorunlarımız.

Taraftar tepkisi olmasa, kadroya bile giremeyen Aydinla zamli sözlesme yenileyeceklerdi. Sonra FFPden bahsedince komik oluyor.

Batiyoruz para verin desinler de para verelim sunlara

Takımın her yerinden belirsizlik akıyor.Ne istediğini bilmeyen kadınlar vardır ya onlar gibi aynı feda ise feda batıyosak batıyoruz.Çıkıyorsak çıkıyoruz ama bizim yönetim varsayımlarla iş yapıyor.Biri musluk tamiri peşinde biri iptal edilen maçtan bir haber birde bu çapsızlar yönetici olmuş.Çıldırmamak elde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt