- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Nagatomo + 1-1,5m€ = Melo olayı gerçekleşecek bence.
Melo'nun yerine de muhtemelen Flamini gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer tepki göstermeseydik Aydın Yılmaz'la da sözleşme uzatacaklardı.
gösterdik göstermesine de sağ açık almıyorlar hocam , ancak gönderiyorlarEğer tepki göstermeseydik Aydın Yılmaz'la da sözleşme uzatacaklardı.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 12 dk.12 dakika önce
SICAK HABER | Jovetic'i resmen transfer eden Inter, Salı günü de Felipe Melo'yu sağlık kontrolünden geçirecek. (GdS)
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 11 dk.11 dakika önce
İtalyan basınındaki haberlere göre Galatasaray ve Inter, Felipe Melo ve Nagatomo'yu takas ediyor.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 10 dk.10 dakika önce
GdS'un haberine göre Galatasaray ve Inter kesin anlaşmaya vardı. Felipe Melo karşılığında Nagatomo + bir miktar para verecekler.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 4 dk.4 dakika önce
Mehmet Özbek: Futbol şubesi sorumluluğu teklifini kabul etmedim. Ben başkan danışmanıyım.
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce
Mehmet Özbek: "Eskiden Florya'da para lazım olunca Abdürrahim Albayrak koşarak stada giderdi. Şimdi para geldi. 5 günlük işler 10 dakikalık"
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic 1 dk.1 dakika önce
Mehmet Özbek:Ssöz konusu Galatasaray ise ben yancı da olurum, öncü de. Tuvalet de temizlerim. Gider transfer de yaparım. Egom yok benim.
Sol bek. Ama sağ bek olarak da oynayabiliyor. Her iki ayağını kullanabiliyor. Ama sağlak tabi.
Nagatomo + 1-1,5m€ = Melo olayı gerçekleşecek bence.
ve telleste 8-9 gibi satılıp stoper forvet alınacak
yoksa transfer yapamıyoruz para YOKMUŞ (!)
melo&nagatomo transferi olursa yüksek ihtimal sağ bek transferini kapatırlar o zaman renktaş. Zaten açmamışlardı gerçi ama.
Yersen tabi
Öyle bir transfer isteği yoktu bence. -ki Nagatomo da gelince alternatifler artar. İyi olur bence.
Batiyoruz para verin desinler de para verelim sunlara
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi