Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Türkiye'de ki tüm takımları birleştirirsek ŞL'de iddialı bir kadro elde edebiliriz.

Muslera
Beck-Chedjou-Alves-Caner
Melo-Meireles
Quaresma-Sneijder-Podolski
RVP

Kadroya hiç yerli almadığımı, kurduktan sonra fark ettim.

bu kadro bile yapamaz şlde yarı final

Ya beyler kendinize meskale falan bulun yoksa bu cop nobet kafayi yedirtir size.

Nagatomo'nun savunmada Sabri'yle ilgisi yok.

Gidip de gelmeyen bir bek değil.

Her gördüğünüz 55 numarayı Sabri sanmayın.

Bu sneijder'in o kadar sıcaklarda hep uzun kollu giymesinin mazereti olması lazım.

AK2_7046_CKZUO.jpg

şu yorumun efsane olur seneler sonra bile bir mazereti olmalı lafı söylenir

M'Vila interin oyuncusu degil ki. Rubine geri döndü.

Melo niye hic gulmez kac oldu dikkat ediyorum sampiyonluk kutlamalarinda da boyleydi bu

Nagatomo'nun savunmada Sabri'yle ilgisi yok.

Gidip de gelmeyen bir bek değil.

Her gördüğünüz 55 numarayı Sabri sanmayın.

müsade et de kendi izlenimlerimizi yazalım. kendi fikrini belirt başkasına laf atmana gerek yok.
bana göre bu sana göre o.
bana göre dandik bir oyuncu. bu kadar.

abi feda senesi deseler tamam diycez ne feda diyolar ne transfer yapıyolar başlarım böle transfer dönemine! çingene pazarlıgına devam etsin bizim mallar 20 milyonluk adamı 5 e alacaklar

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi feda senesi deseler tamam diycez ne feda diyolar ne transfer yapıyolar başlarım böle transfer dönemine! çingene pazarlıgına devam etsin bizim mallar 20 milyonluk adamı 5 e alacaklar ha mına...
feda diyemezler cünkü derlerse evlatlarını paraya boğamaz komisyoncu p.....ler

Elinde Sabri ve Tarık olan taraftar bedava Nagatomo bulup beğenmiyorsa atlasın yüksek bir yerden..

bana pis oyunlar dönuyor gibi geliyor neden derseniz arkadaşlar yonetim huzursuzluk var para yok transfer yapamıyorlar avrupaya gidemıyece korkusundan kalmışlar robben diyorlar ama bir yandan fenerliler robben kesın bızde diyorlar sanırım robenı galatasaray alıyor dıye medyaya haber yaptırtıp robbenı fener alıp galatasarayın elınden kaptık yapıp yönetimle fener medyasıyla taraftar- yönetim arasını acıp kaos ortmı yaratmak istiyorlar. Bir gercek var şuan kı durumumuzla ne robben ne ibra adamlar meloyu tellesı satıp para kazanma derdindeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt