Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava acayip nemli insanın icini sıkan bi hava var deprem havası gibi

(~Tapatalk )

Ohh be sahte duyumculardan futboldan uzak bir gün geçirdim kafa rahat beyler sizde durum ne gelişme var mı demiyorum yoktur muhtemelen

Transferde yok sıcaklarda tavan, geberip gidicez transfer yapın lan şu takıma

(~Tapatalk )

artik yildiz transferde beklemiyorum su stopere bi saglam oyuncu alsalar yetecek dicem.
gecen sezon kanayan yaramiz orasiydi cok kolay gol yiyoruz stoperler hep hatali oynuyor,
hele chedjou. onun yerine bi adam alinmali yoksa yine sIkIntI cekeriz bu savunmayla.
daha gecen sezonun tranfer sezonunda yazdim ben bunu göya ozaman yapacaktilar
stoper transferi son anda vazgectiler sonrasini hepimiz biliyoruz.
du sesimi yönetim STOPER.

İşin tuhafı Melo'yu niye kampa çağırıyorlar madem gidecekti,bu bir yönetic acizliğidir resmen bize 4 gün kaybettirdi transfer için..
Böyle birşey olmaz çatır çatır Nagatomu'yu ya da Medel'i takas etmek lazım..

şuradan 100 tane arkadaş istanbul toplanıp floryaya gitse emin olun çok daha etkili olurdu

Stoper diyonda Melo giderse oraya cengaver almamız lazım en az onun kadar ısıran biz onun boşluğunu nasıl dolduracaz benim en büyük endişem o özellikle iç sahada çok etkili adam Melo..

bu vizyonsuzların transfer yapmaycgını en basından beri belliydi allahın cezaları .!!

Bu mali kriterler filan düşünüldügün de 8-10 milyon € gibi bir rakama Telles satıldı ve 2-3 gibi bir rakama da adam alındı yada alınacak demektir. Çünkü 15 Milyon € fark varmış gelir-gider dengesinde

İşin kötüsü Stoper-Libero-Sağ bek-Sag acık ve Forvet ihtiyaçları var

M'Vila:tank:

ilginç olur yönetim ve mantıklı transfer:38573:(poldi taraftar baskısı ve oyuncu isteğiyle gelişti bence)

JPK denen bi tane malı aldılar komisyoncular bu takıma..yektadan kurtulamadk olcandan kurtulmdk SAbriden kurtulmadk tarık denen zibididen umut salagından burak küscek diye futbolcu alınmıyor hepsini toplayıp sutlayacaksın transferden daha iyi olur bunlardan kurtulmak ama ona gelince o da yok transfer de yok .. adam degiller vizyon zaten yok bu kzmalardan bu beklenir..hepsinin Defterini Dürecez kısa zmaanda.

Agustosta ffp toplantisi varmis bizimkiler saglam tirsiyor belli biz ibra robben yildiz diyoruz..klup para harcayamiyor belli orasi artik

1 hafta sonra fenerin shakthara elenmesi sonucu şampiyonlar ligi katılım parası, melo ve tellesin satışından gelecek para ve takas.. bu saydığım şeyler gerçekleşirse gelecek oyuncuların seviyesi belirlenir... saydıklarımın hepsi gerçekleşirse ibrahimoviç zor değil... Şu an fenerin maçı bekleniyor. ağustos 10'a kadar ciddi değişiklikler olacak gibi arkadaşlar. yani DİLEĞİM odur :)

Bakalim burak kac tane yuzde yuzluk pozisyon kaciracak bu sezon. Sampiyonluk fenere h.o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt