- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Eleman montajlıyo herhalde,45 dk ya anca bitecek montaj demekki.
Gelecek o robbene cimbomumaaa fenerlilerin yuzunu dusunun gelme ihtimali bile varsa cosarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleman montajlıyo herhalde,45 dk ya anca bitecek montaj demekki.
Boşuna kendini yorma @Adem Çakar , adam Tarık Camdal Ft tarafından alındığını zannediyor.![]()
Hadi @Ahmet KOLKOPARAN abi dogru olsun videoyu atip dogruysa o kimse burada surprizler yapacagim![]()

Bu uA nın forumuna üye olan yok mu burada hiç ne diyorlar çok merak ediyorum vala?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gelecek o robbene cimbomumaaa fenerlilerin yuzunu dusunun gelme ihtimali bile varsa cosarim
Tapatalk hata verip duruyor ya iyice çıldırdı genel bir sorun mu bu
Galatasaray taraftarı ne zaman bu kadar transfersevici oldu anlamıyorum. Yav 2 senedir ortada doğru düzgün bir yönetim yok. Aysal koşarak kaçtı, duygun hoca olmasa kayyum gelecekti neredeyse. E bakıyoruz bu sene sembolik birkaç kişiden başka aday yoktu yönetime. Sonuçta takım öyle ya da böyle şampiyon oldu. 2 yıl önce telles diye forum yıkılıyordu, şimdi herkes küfrediyor. Geçen yıl yasin ne ya deniyordu, ama birçok maçı döndüren adam. Olcanı aldı Aysal bilmem kaç paraya şimdi bedava versinler diyorsunuz. Buraktan daha iyi bir forveti kaça alırsınız, musleradan iyi kaleci mi bulursunuz, Selçuk Schneider Podolski chedjou, telles carole Hamit Yasin iskelette sorun mu var.
Bi rvp bi nani görünce herkesin şirazesi kaydı heralde. Yıldız varken herkes taraftar olur. Eyvallah eleştiri öneri vs tamam da artık hakaretten geçilmiyor. Al 35lik Zlatan'ı ver emekli ikramiyesini oynar ya da oynamaz 1 sene. Sonra 5 yıl para bulmaya çalış. Popülizmden hiçbir halt olmaz. Bkz: Anzhi tersi içinBkz: b.dortmund
Sent from my iPhone using Tapatalk