Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna kendini yorma @Adem Çakar , adam Tarık Camdal Ft tarafından alındığını zannediyor. :D

Yok farkli bir örnek olarak kullanmis onu... Yani kötü oyuncu aldirir ise sorumludur diyor, maddi zarardan. Sadece isim olarak iyi olan oyunculari alip da basarisiz olabilirsin sonucta... Harcanan para zaten bütce ile kulübe zarar vermesi gerekiyor, yoksa sen al dersen , hoca da alir.

Yav fransa ikinci liginden adam almıyorsun ki Robben lan bu öyle birşey olsa duyulmaz mı? Allah aşkına inanmayın şöyle şeylere...

Galatasaray taraftarı ne zaman bu kadar transfersevici oldu anlamıyorum. Yav 2 senedir ortada doğru düzgün bir yönetim yok. Aysal koşarak kaçtı, duygun hoca olmasa kayyum gelecekti neredeyse. E bakıyoruz bu sene sembolik birkaç kişiden başka aday yoktu yönetime. Sonuçta takım öyle ya da böyle şampiyon oldu. 2 yıl önce telles diye forum yıkılıyordu, şimdi herkes küfrediyor. Geçen yıl yasin ne ya deniyordu, ama birçok maçı döndüren adam. Olcanı aldı Aysal bilmem kaç paraya şimdi bedava versinler diyorsunuz. Buraktan daha iyi bir forveti kaça alırsınız, musleradan iyi kaleci mi bulursunuz, Selçuk Schneider Podolski chedjou, telles carole Hamit Yasin iskelette sorun mu var.

Bi rvp bi nani görünce herkesin şirazesi kaydı heralde. Yıldız varken herkes taraftar olur. Eyvallah eleştiri öneri vs tamam da artık hakaretten geçilmiyor. Al 35lik Zlatan'ı ver emekli ikramiyesini oynar ya da oynamaz 1 sene. Sonra 5 yıl para bulmaya çalış. Popülizmden hiçbir halt olmaz. Bkz: Anzhi tersi içinBkz: b.dortmund

Sent from my iPhone using Tapatalk

hacklenmiş nedir ya adam takipçi kasıyor yarında çıkıp hacklendim diyecek. daha söylemeden buna inanan arkadaşlar var

Bu arada adam robben beyler..ön kamerayla kendini cekip atcak bize merhaba diyecek..yani normal mantıklı insanın böyle düşünmesi lazım

ULAN GALATASARAY ‏@DD_1_1 Jul 25 Robben pazartesi açıklanır Melo giderse Alex Song yerine kiralık olarak gelir Rafael de haftaya 100de90 açıklanır İbra belli olmaz

:asd22: Fifa falan mı oynuyor acaba ?

Bu uA nın forumuna üye olan yok mu burada hiç ne diyorlar çok merak ediyorum vala?

Muhtemelen "En büyük biziz" "en kral taraftar biziz" "Karda kista stada gidiyoruz" "4.yildizi taktik hersey laylaylom" :):)

Sadece Robben için demiyorum ismi olan bir futbolcu ile ilgilensek Yeni Zelanda basınında haberi çıkardı :D

Sabah "FFP var ceza alabiliriz."

Akşam "Robben geldi oleeeeey :oley:"

İyi oynuyorlar bizimle.

Robben'i renklerimize bağladık h.o

ngkz95.jpg

Ne yalan diyeyim ben böyle bişi bekliyorum :red:

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 187
Galatasaray taraftarı ne zaman bu kadar transfersevici oldu anlamıyorum. Yav 2 senedir ortada doğru düzgün bir yönetim yok. Aysal koşarak kaçtı, duygun hoca olmasa kayyum gelecekti neredeyse. E bakıyoruz bu sene sembolik birkaç kişiden başka aday yoktu yönetime. Sonuçta takım öyle ya da böyle şampiyon oldu. 2 yıl önce telles diye forum yıkılıyordu, şimdi herkes küfrediyor. Geçen yıl yasin ne ya deniyordu, ama birçok maçı döndüren adam. Olcanı aldı Aysal bilmem kaç paraya şimdi bedava versinler diyorsunuz. Buraktan daha iyi bir forveti kaça alırsınız, musleradan iyi kaleci mi bulursunuz, Selçuk Schneider Podolski chedjou, telles carole Hamit Yasin iskelette sorun mu var.

Bi rvp bi nani görünce herkesin şirazesi kaydı heralde. Yıldız varken herkes taraftar olur. Eyvallah eleştiri öneri vs tamam da artık hakaretten geçilmiyor. Al 35lik Zlatan'ı ver emekli ikramiyesini oynar ya da oynamaz 1 sene. Sonra 5 yıl para bulmaya çalış. Popülizmden hiçbir halt olmaz. Bkz: Anzhi tersi içinBkz: b.dortmund

İlhan ekşioğlu ?

robben ve hamzaoğlu ve dursun özbek tayfası hiç yan yana bile getiremiyorum bırak almayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt