Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.712
- 21.773
- 2.783
timsaha baslayalim yavastan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman izlemezsin. Viskisini bilmem ne edecekmiş de, domine edecekmiş de. Galatasaray senin ruhsal mastrübasyonuna meze olmak için yok. Ben tam da 1 gol atıp 10 kişi ile defansa çekilen Galatasray'ı istiyorum. Hatta defansif rekorlar kırmak istiyorum, takım halinde iyi savunma yapmayı bilen bir kadro görmek istiyorum. Rakip yarı alanda 90 dakika top oynayıp, 1-0 yenilip "Amma iyi ezdik, tamamen bal" diye ağlayan bir hoca görmek istemiyorum.Geçen seneki oyun gibi oynayıp şampiyon olacaksak istemiyorum ben başlarım şampiyonluguna içine sinmeden koltuğa oturup rahatça viskymi içip fenerli arkadaşıma pis pis bakıp gulemedikten sonra boş. Rakibi korkutmak sahayı dar etmek istiyorum 1 gol atip 10 kişi ile defans yapıp yada umutun ıskalarina üzülmek istemiyorum.
Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
Rıdvan Altunel @anasonmania 1 dk.1 dakika önceULAN GALATASARAY @DD_1_1 19 Sek.Vor 20 Sekunden
Hazırsak paylaşıyorum küfür eden herkeside kınıyorum utanacaksınız özürdileyeceksiniz
Robben'in sex kaseti çıkacak herhalde..
10.000 takipci icin hepsi.
Millet de mal zaten.