Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki oyun gibi oynayıp şampiyon olacaksak istemiyorum ben başlarım şampiyonluguna içine sinmeden koltuğa oturup rahatça viskymi içip fenerli arkadaşıma pis pis bakıp gulemedikten sonra boş. Rakibi korkutmak sahayı dar etmek istiyorum 1 gol atip 10 kişi ile defans yapıp yada umutun ıskalarina üzülmek istemiyorum.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
O zaman izlemezsin. Viskisini bilmem ne edecekmiş de, domine edecekmiş de. Galatasaray senin ruhsal mastrübasyonuna meze olmak için yok. Ben tam da 1 gol atıp 10 kişi ile defansa çekilen Galatasray'ı istiyorum. Hatta defansif rekorlar kırmak istiyorum, takım halinde iyi savunma yapmayı bilen bir kadro görmek istiyorum. Rakip yarı alanda 90 dakika top oynayıp, 1-0 yenilip "Amma iyi ezdik, tamamen bal" diye ağlayan bir hoca görmek istemiyorum.

Anasını satayım herkesin keyfine göre takım kursunlar ya, başka isteyen varsa liste yapılsın da ona göre vereyim camiaya yeniden yapılanmaya gitsinler.Akşam akşam...

hhahahhaha eglenceye hazirlanin... bi 5 dakikaya hesabin sahibi "hacklendim" diye yazar.

Bu herif nerden çıktı la zaten durduk yere

Sent from my iPad using Tapatalk

90 dakikalik video yukluyor herhalde timsaha getirecek milleti..

Kabul edelim iyi rol kesiyo ?

uploadfromtaptalk1437946596331.webp

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10.000 takipci icin hepsi.

Millet de mal zaten.

birazdan küfür ettiğiniz için paylaşmıyorum diyip çekilir büyük ihtimal,prim vermeyin şunun gibilere

Twitter da takipçi kasmak nedir ezik mi bunlar arkadaş

Sent from my iPad using Tapatalk

ben birtek takip sayisina baktim 10.000 e geldi arkdas adam 1 saatte .. helel olsun mal taraftarimiza

Ve 10.000 kisiyi gecti simdi guzel bir nah cekecek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt