Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elimizdeki çöpleri gönderelim. İyi bir yedek olur. Zaten alternatif için alındığı düşüncesindeyim.

Fener de Fener. Fener'den bir b.k olmaz. Bizim tepkimiz kendi yonetimimize. Bizim rakibimiz kuslar degil Avrupa takimlaridir. Avrupa yakasina tasinirlarsa belki rakip sayabiliriz :) Kisaca kuslar Robben'i degil ama bir organini belki alabilirler.
valla bu yönetim ile Avrupa'ya hasret kalacağız malesef.

Bugün doğum günüm, şuan askerdeyim, kızdan ayrıldım, bulaşık sırası bende, birazdan 2-4 nobetim var. Sizce ne yapmalıyım?

Not: Şarjör dolu.
Ben mi tutayim terimdash ?Doldur boşalt yap Emniyette oldugundan emin ol mutlu yıllar iyi nobetler

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sezon önce Arsenal kapısında yatmış Jose'nin.

Ailesini Londra'da ağırlamışlar, Fabregas'ı devreye sokmuşlar.

Real sözleşme imzalayınca kalmış.

Bütün İngiliz siteleri yazmış neredeyse.

Wenger hayran olmuş elemena fakat alamamış.

Potansiyeli var demek ki.
Potansiyel olsa bile bizde bunu açığa çıkaracak profesyonel yapı var mı onuda düşünmek lazım. İşte ben scout ekibi kurdum demekle olmuyor. Scout izler bir potansiyel görür alır onu işlemek scout'un işi değil.

2 sezon önce Arsenal kapısında yatmış Jose'nin.

Ailesini Londra'da ağırlamışlar, Fabregas'ı devreye sokmuşlar.

Real sözleşme imzalayınca kalmış.

Bütün İngiliz siteleri yazmış neredeyse.

Wenger hayran olmuş elemena fakat alamamış.

Potansiyeli var demek ki.

Wenger adam olsa arsenal şampiyon olurdu. Dolaysıyla jose Çöp.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zamanında mustafa sarp barış özbek transferlerini beğenen insanlar da vardı. açıkçası bilal jpk jose gibi akhisar topçularını beğenenler de çıkacaktır elbet maksat transfer olsun nefes alsın yeter önlerine ne koyarsan yiyecek insan çok.

Tek isteğim Sneijder ve Felipe Melo'yu takımda tutalım sözleşmelerini uzatıp

Transfer mransfer istemiyorum yeminlen moralim bozuldu anasını satıyım

Fener bunun 5 yaş büyüğünü 8'e aldı . Ne tartışıldı ya.

joseyi gecen sezon hocası genelde oyundan çıkarmış 90 dakika oynadığı mac sayısı cok az bunu irdelemek lazım takım stratejisiyle alakalı mı yoksa kondisyon problemi mi vardı...

Jose transferi hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Ömer Tuğrul Yılmazer @Talha Küllü @Alpay Asma ?
Bi defa bile seyretmedim ama hem Real Madrid altyapısında bu kadar kalmış, hem de Verratti-Motta ikilisine karşı iyi oynayabilmiş bi oyuncu boş değildir herhalde. Tahminimce Selçuk'un tarzına daha yakın bi oyuncu ondan formayı kapsa çok iyi olurdu. Melo yerine düşünülüyorsa büyük hata.

Seyretmeden çok bişey diyemiyorum şu anda oyuncunun kalitesinden çok bu transferin mantığı düşündürüyor. Melo yerine mi, yedeğe mi? Melo gidip Selçuk-Hamit oynayacak da bu yedek olsun diye mi alındı?.. gibi

Dzemaili yekta furkan umut g=>OUT
Hamit selcuk bilal jem jose in

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahce: Volkan-Gönül-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Josef-Diego-Nani-Fernandao-van Persie

Besiktas: Tolga-Beck-Ersan-Rhodolfo-Motta-Veli-Inler-Quaresma-Sosa-Töre-Gomez

Galatasaray: Muslera-SABRI-Chedjou-Semih-BALTA-BILAL-Selcuk-Podolski-Sneijder-YASIN-Burak

4 yabanci - yabanci sinirsiz

Bizi bu duruma düsüren, en vasat kadro ya sahiplendiren kisilerin basta Hamza dahil hepsinin allah cezasini verir ins. Cok net bir sekilde tarihimizin en vasat futbolu ve tablosu ortaya cikabilir. Hele ki CL'de.

Ulan köylü kafali Hamza, ne var lan su duygusal olmakta? Adam gibi profesyonel olamiyormusun capsiz herif. Yillardir Galatasaray'i izlemedin mi? Sabri, Balta ile olacak isler mi bunlar? Üstüne güc kaybediyoruz, Bruma ve Melo gidiyor, Telles gidiyor.

Rafael-Boateng-Podolski ve sezon öncesi Konoplyanka yi alsaydin, kimse sesini cikarmazdi, forvet bile istemezdi. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin. Ne forma alirim, ne LIGTV üyeligimi uzatirim, bi b.k yapmam. Capsiz vizyonsuz vasat herifler.

Satin ulan su Galatasaray'i artik adam gibi yöneticilere ve is adamlarina. Köy kulübü yaptilar, yeter artik.

Icim yaniyor arkadas, ne demek iyi oyunculari gönderip sinirsiz sezonda 4 yabanci ile oynamak..

Valla çok emenikeler diegolar kuytlar mierellesler alperler geldi ama biz bam kadrosuyla bile şampiyon olduk. Transferle şampiyon olunsaydı Cem uzanlı İstanbulspor domine ederdi ligi

Sent from my iPhone using Tapatalk

beyler bosuna kendimizi kandirmayalim rodriguez transferi beklentilerin altindaydi

Fenerbahce: Volkan-Gönül-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Josef-Diego-Nani-Fernandao-van Persie

Besiktas: Tolga-Beck-Ersan-Rhodolfo-Motta-Veli-Inler-Quaresma-Sosa-Töre-Gomez

Galatasaray: Muslera-SABRI-Chedjou-Semih-BALTA-BILAL-Selcuk-Podolski-Sneijder-YASIN-Burak

4 yabanci - yabanci sinirsiz

Bizi bu duruma düsüren, en vasat kadro ya sahiplendiren kisilerin basta Hamza dahil hepsinin allah cezasini verir ins. Cok net bir sekilde tarihimizin en vasat futbolu ve tablosu ortaya cikabilir. Hele ki CL'de.

Ulan köylü kafali Hamza, ne var lan su duygusal olmakta? Adam gibi profesyonel olamiyormusun capsiz herif. Yillardir Galatasaray'i izlemedin mi? Sabri, Balta ile olacak isler mi bunlar? Üstüne güc kaybediyoruz, Bruma ve Melo gidiyor, Telles gidiyor.

Rafael-Boateng-Podolski ve sezon öncesi Konoplyanka yi alsaydin, kimse sesini cikarmazdi, forvet bile istemezdi. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin. Ne forma alirim, ne LIGTV üyeligimi uzatirim, bi b.k yapmam. Capsiz vizyonsuz vasat herifler.

Satin ulan su Galatasaray'i artik adam gibi yöneticilere ve is adamlarina. Köy kulübü yaptilar, yeter artik.

Icim yaniyor arkadas, ne demek iyi oyunculari gönderip sinirsiz sezonda 4 yabanci ile oynamak..
Sonunda be reis gibi konustun

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt