Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Bugun daha guclu bir ses ile REZALET
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakın ha. Bi yolunu bul gelme. Hele uzun dönemsen hiç gelme. Ben kısayı bitiremedim bitmiyor. Sakın geleyim deme. Boş iş.
Doğru kaçırmazdı da o zaman neden dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz diyoruz ? Demek ki arada yakalıyoruz bişeyler inşallah iyi çıkar diyoruz sonuçta adama burda xavi diyen yok jem gibi spastikler alınacağına böyle adamlar gelsin...
Valla çok emenikeler diegolar kuytlar mierellesler alperler geldi ama biz bam kadrosuyla bile şampiyon olduk. Transferle şampiyon olunsaydı Cem uzanlı İstanbulspor domine ederdi ligi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir baksaydın falımızaherşey güzel olacak inşallah
mühendisim, uzun alırlarsa bilmem de kısa yaparım herhalde.askerlik yapmadan da iş vermiyorlar.nasıl olacak bu iş?
Fenerbahce: Volkan-Gönül-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Josef-Diego-Nani-Fernandao-van Persie
Besiktas: Tolga-Beck-Ersan-Rhodolfo-Motta-Veli-Inler-Quaresma-Sosa-Töre-Gomez
Galatasaray: Muslera-SABRI-Chedjou-Semih-BALTA-BILAL-Selcuk-Podolski-Sneijder-YASIN-Burak
4 yabanci - yabanci sinirsiz
Bizi bu duruma düsüren, en vasat kadro ya sahiplendiren kisilerin basta Hamza dahil hepsinin allah cezasini verir ins. Cok net bir sekilde tarihimizin en vasat futbolu ve tablosu ortaya cikabilir. Hele ki CL'de.
Ulan köylü kafali Hamza, ne var lan su duygusal olmakta? Adam gibi profesyonel olamiyormusun capsiz herif. Yillardir Galatasaray'i izlemedin mi? Sabri, Balta ile olacak isler mi bunlar? Üstüne güc kaybediyoruz, Bruma ve Melo gidiyor, Telles gidiyor.
Rafael-Boateng-Podolski ve sezon öncesi Konoplyanka yi alsaydin, kimse sesini cikarmazdi, forvet bile istemezdi. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin. Ne forma alirim, ne LIGTV üyeligimi uzatirim, bi b.k yapmam. Capsiz vizyonsuz vasat herifler.
Satin ulan su Galatasaray'i artik adam gibi yöneticilere ve is adamlarina. Köy kulübü yaptilar, yeter artik.
Icim yaniyor arkadas, ne demek iyi oyunculari gönderip sinirsiz sezonda 4 yabanci ile oynamak..
hocam nerede yapıyorsun askerligiSakın ha. Bi yolunu bul gelme. Hele uzun dönemsen hiç gelme. Ben kısayı bitiremedim bitmiyor. Sakın geleyim deme. Boş iş.
Allahını seven alternatif oyuncu almasın artık.
mühendisim, uzun alırlarsa bilmem de kısa yaparım herhalde.askerlik yapmadan da iş vermiyorlar.nasıl olacak bu iş?