Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun daha guclu bir ses ile REZALET

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum dostum güzel dostum. Bu ne beter çizgidir bu.. Bu ne çıldırtan denge.. Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe..

Doğru kaçırmazdı da o zaman neden dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz diyoruz ? Demek ki arada yakalıyoruz bişeyler inşallah iyi çıkar diyoruz sonuçta adama burda xavi diyen yok jem gibi spastikler alınacağına böyle adamlar gelsin...

Ya yok ben hiçbir zaman genç oyuncuya karşı gelmedim gelmem de ama şu anki durumu düşününce melo gitmesi ile zayıflıyorsun oraya 3 oyuncu alıyosun.

Maliyetleri 2 milyon € civarı. Üzerine dzemaliyi kampa almıyorsun göndermek için bile kampa alıp kondüsyon yüklemen gerek hani. İstenmeyen adamı bonservissiz gönderirsin ancak. Yıllık ücreti vermezlerse sende zaten.

2015 mayıs ayında taraftarın saydığı ve kesin gönderilsin yoksa sonumuz kötü dediği herkes şu anda sende. Hazırlık maçında as takım yerine gidecekleri hala deniyoruz lig açılımına 20 gün kalmış.

Daha basına demeç verip elindeki brumayı kovarcasına kiralamışsın. Elindeki değer olan sinan yerine ligin son haftasında sözleşmesi bitmiş aydını oynatmışsın.

Bu şartlar altında bu kulübe genç oyuncu gelesini mantıklı bulmuyorum.

Porto bu adamı alır 6 ay sonra 15'e okutur, sen alırsın 5 maç tribünde pişsin 4 maç altyapıyla çıksın iki kupa maçında 80+ da girsin dersin bi bakmışsın ilk yarı bitmiş kupalara havlu atmışsın taraftar sırtını dönmüş.

Tamam böyle adamları al tabi ki al ama senin ilk 11 kaliten önce bi sneijder kalitesine yaklaşmış olsun bu adam girdi mi sırıtmasın.

Bunu şöyle düşünelim biraz da. Çatı katında oturuyorsun ev su alıp rütübetlenmiş sim siyah olmuş sen evin içine kemer mi yaptırsam acaba diye düşünüyorsun

Gündüz FFP, gece SOS veren mevkiiler yerine, orta sahaya Selçuk/Birlo'nun PAF versiyonu...

Pisuvarda boğacağım birilerini...

Valla çok emenikeler diegolar kuytlar mierellesler alperler geldi ama biz bam kadrosuyla bile şampiyon olduk. Transferle şampiyon olunsaydı Cem uzanlı İstanbulspor domine ederdi ligi

Sent from my iPhone using Tapatalk

bam kadrosuyla şampiyon olman o transferlerin ve o kadronun doğru olduğunu göstermez. o dedğin kadroyla sonraki sezonlarda 5. ve 8. olduk. anlık kenetlenmelerle ve sinerjiyle en kötü kadrolarla bile şampiyon olabiliriz çünkü biz Galatasarayız formamızı sahaya koysak şampiyon olacak ruha sahibiz ama bu leş kadrolar ve leş transferler bize avrupada başarıyı getiremez. galatasarayın kuruluş amacı da avrupada başarıdır lig şampiyonluğu sadece bi araçtır ve kenetlendiğimizde her kadroyla başarabileceğimiz ufak bi başarıdır bizim için. bizim çabamız galatasarayımızın bi avrupa devi olmasıdır jpk bilal joselerle avrupa devi olamazsın.

yönetime güvenimiz sıfır olduğundan belkide iyi çıkacak adama bile önyargılıyız...bazen transferler bircok faktörün biraraya gelmesiyle beklentilerin çok üzerinde iş yapar umarım jose içinde aynı şey geçerli olur yoksa işimiz allaha kaldı renkdaşlar gruplarda barcelona bayern düşerse işimiz çok zor demek hafif kalır ...

mühendisim, uzun alırlarsa bilmem de kısa yaparım herhalde.askerlik yapmadan da iş vermiyorlar.nasıl olacak bu iş?

Bulursun. Ben çalışıyordum, şirket bedelli paramı ödeyecekti. Ama ben aptallık yaptım. İlla gidecem o duyguyu yaşayacam yoksa hep içimde bir uhde kalacak dedim. Nerden bilirdim bu kadar gereksiz bişey olduğunu. Gene bedelli falan çıkar ertele sen ertele bak sonra Cüneyt dedem hep öğütlemişti dinlemedim dersin.

Hakan iyi bir konuya degindi, suanki kaliteli Turk oyuncu kitliginda bakalim bu sezon kac yabanci ile oynayacagiz. Hamza insallah ruya gorup 2000 deki UEFA Kupasini kazanan takimi yaratacam diye bizi maf etmesin de. Oyle bir takim/kaliteli Turk oyunculari daha bir arada bulamazsin bir 30-40 yil.

Fenerbahce: Volkan-Gönül-Kjaer-Alves-Caner-Topal-Josef-Diego-Nani-Fernandao-van Persie

Besiktas: Tolga-Beck-Ersan-Rhodolfo-Motta-Veli-Inler-Quaresma-Sosa-Töre-Gomez

Galatasaray: Muslera-SABRI-Chedjou-Semih-BALTA-BILAL-Selcuk-Podolski-Sneijder-YASIN-Burak

4 yabanci - yabanci sinirsiz

Bizi bu duruma düsüren, en vasat kadro ya sahiplendiren kisilerin basta Hamza dahil hepsinin allah cezasini verir ins. Cok net bir sekilde tarihimizin en vasat futbolu ve tablosu ortaya cikabilir. Hele ki CL'de.

Ulan köylü kafali Hamza, ne var lan su duygusal olmakta? Adam gibi profesyonel olamiyormusun capsiz herif. Yillardir Galatasaray'i izlemedin mi? Sabri, Balta ile olacak isler mi bunlar? Üstüne güc kaybediyoruz, Bruma ve Melo gidiyor, Telles gidiyor.

Rafael-Boateng-Podolski ve sezon öncesi Konoplyanka yi alsaydin, kimse sesini cikarmazdi, forvet bile istemezdi. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin. Ne forma alirim, ne LIGTV üyeligimi uzatirim, bi b.k yapmam. Capsiz vizyonsuz vasat herifler.

Satin ulan su Galatasaray'i artik adam gibi yöneticilere ve is adamlarina. Köy kulübü yaptilar, yeter artik.

Icim yaniyor arkadas, ne demek iyi oyunculari gönderip sinirsiz sezonda 4 yabanci ile oynamak..

Boateng'e bile razı geldin dimi :asd22::asd22::asd22:

Ben lawal'a bile tav oldum şu anda gelse çığlık atarım :asd22:

Fener güzellemesi yapanın aklına şaşayım. (Normal bir cümle bulamadım başka) messi ronaldo alsa ne yazar. Daha 3 ay önce rektör yönetiyordu takımı, futbol bilmem ben çok diyordu ama ruhu ile şampiyon yaptı takımı.

Kim gelirse gelsin arkadaş 2. Lig topçusu da olur eldeki kadroyu adam etmek de olur. Mancini geldi prandelli geldi acayip vizyon sahibiydiler de ne oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt