Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 498
Yüzme bilmiyon mu![]()
te allam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzme bilmiyon mu![]()
Haberi çıktı gazetelerde son dk malesef 1 şehit araya aldılar bir işid bir pkk vuruyor çok güçlü devletiz maşallahtwitterda isidin kilis'e saldırdığı ve 2 askerin şehit olduğu iddaaları var sadece iddaa
Hayırdır Mersinliyimarkadaslar Mersin Tasucu Semtini bilen biri var mi burada?
Hayırdır Mersinliyim
Sony Xperia
Rüzgar alıt,Boğsak tavsiye beyaz kum harika deniz kötü tesisUsta, bu tasucu'nun sahili nasil? kumu falan? tasli mi?
Genel olarak nasil bi yer Tasucu?
Tursit cok mu tatil zamani yoksa daha cok yerliler mi var?
Yatırım amaçlı düşünmüyorsanız alabilirsiniz keza çok prim yapan bir yer değil.Denize 500 metre zaten en uygun evlerin olduğu yerlerdir.Dediğin ev 100-120 arasıdır tahminim.Dediğim gibi burada ev çok ekonomik.Kumu taşsız ve 30 metre gitsen su hala belini geçmiyor.Unuttum da dalga ve sinek biraz fazla ama.gitmeyecegim.
Bi Yazlik var orada tanidik birisinin, belki almayi düsünüyoruz, orayi bilen birine sorayim dedim. Agustos'da memlekete gidecegim, eger cok boktan bi yer degilse belki tasucuna gidip yazligi bizzat görürüm.
orada gayrimenkullerin fiyatini da biliyorsundur muhtemelen, düpleks müstakil evler misal 3+1 kac tl den basliyor (denize 500 m)
kumu tasli mi tassiz mi hemen derin oluyor mu =?
Benim Limonlu da yazlık var denize sıfır 1+1 iyi bir sitede 100 bin TL ama taşucu daha ucuz olabilir zira Limonlu Mersin e 35 km Taşucu 113 km ama uygun olur turist bekleme balık ve yengeci iyidir kıbrısa sürekli feribot giderBi Yazlik var orada tanidik birisinin, belki almayi düsünüyoruz, orayi bilen birine sorayim dedim. Agustos'da memlekete gidecegim, eger cok boktan bi yer degilse belki tasucuna gidip yazligi bizzat görürüm.
orada gayrimenkullerin fiyatini da biliyorsundur muhtemelen, düpleks müstakil evler misal 3+1 kac tl den basliyor (denize 500 m)
kumu tasli mi tassiz mi hemen derin oluyor mu =?
Beşiktaşın kanatları defansif anlamda baya zayıf
ulan bu trabzon çetesi Poldiye cephe almasın !
ve savas basladi beyler
isid ile catismaya baslanmis