Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırdır Mersinliyim

Sony Xperia

Bi Yazlik var orada tanidik birisinin, belki almayi düsünüyoruz, orayi bilen birine sorayim dedim. Agustos'da memlekete gidecegim, eger cok boktan bi yer degilse belki tasucuna gidip yazligi bizzat görürüm.

orada gayrimenkullerin fiyatini da biliyorsundur muhtemelen, düpleks müstakil evler misal 3+1 kac tl den basliyor (denize 500 m)

kumu tasli mi tassiz mi hemen derin oluyor mu =?

Kırk yılda bir ankarada kupa maçı oynanıyor o da askerlik zamanına denk geldi

gitmeyecegim.

Bi Yazlik var orada tanidik birisinin, belki almayi düsünüyoruz, orayi bilen birine sorayim dedim. Agustos'da memlekete gidecegim, eger cok boktan bi yer degilse belki tasucuna gidip yazligi bizzat görürüm.

orada gayrimenkullerin fiyatini da biliyorsundur muhtemelen, düpleks müstakil evler misal 3+1 kac tl den basliyor (denize 500 m)

Yatırım amaçlı düşünmüyorsanız alabilirsiniz keza çok prim yapan bir yer değil.Denize 500 metre zaten en uygun evlerin olduğu yerlerdir.Dediğin ev 100-120 arasıdır tahminim.Dediğim gibi burada ev çok ekonomik.Kumu taşsız ve 30 metre gitsen su hala belini geçmiyor.Unuttum da dalga ve sinek biraz fazla ama.

Özelden devam edelim renktaşım sorun olursa:) İyi forumlar herkse.

Son düzenleme:

Benim Limonlu da yazlık var denize sıfır 1+1 iyi bir sitede 100 bin TL ama taşucu daha ucuz olabilir zira Limonlu Mersin e 35 km Taşucu 113 km ama uygun olur turist bekleme balık ve yengeci iyidir kıbrısa sürekli feribot gider

Sony Xperia

Son düzenleme:
ve savas basladi beyler

isid ile catismaya baslanmis

Irkçılık yapmak istemiyorum ama bu arap kökenli insanlar neden böyle ya

ve savas basladi beyler

isid ile catismaya baslanmis

Onları sınır dışında vurmak çocuk oyuncağı.. Sınırın içinde manyak dolu intihar eylemcisinden tut her boku yiyecek adam var.. asıl sorun onlar..

Bi taraftan pkklı o.çocukları diğer taraftan ışid.. hepsinin kökünü kazırız ..

bu şikecilerde gaza gelmiş yok şaktarı eleriz bilmem ne kolay mı lan öyle kadıköyde skor veriyorum 1-3 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt