Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne anlatiyon ya adamin kendisi burak bana en yardimci olan futbolcu diyor.sen ceteden bahsediyosun

öncelikle uslubuna dikkat et renktaş ben sadece bişey sordum düzgünce cevap verebilirsin...5 yıldır yazarım bu foruma kimseyle tartışmadım senle de tartışmayacağım..sen benden de eskisin hepimiz burada Galatasaray için konuşuyoruz üstelik ben senden yaşça da büyüğüm birazcık saygı...

buyuk sehirlerde dikkat edin beyler mumkun oldugunca kalabalik yerlere girmeyin
avmlerden fln uzak durun aman diyim

Diyarbakırda 1 polisimiz daha şehit.. Bunların alayını gömmek farz oldu.. Etek giyip polise molotof atarlar.. Polise askere kahpece pusu kurarlar ...genelevdeki kadınlar otoyollardaki faişeler daha cesur daha onurludur bu kahpelerden

Isid i besleyen gücüne güc katan Amerika Israel ve TÜRKIYENIN basindaki iblis !!! Simdi de kazdiklari kuyu ya bizim milletimiz düsüyor ...belli iyidi böyle olcaga

twitterda daha cok şehit haberleri geliyor ulan böyle işin

Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelikle uslubuna dikkat et renktaş ben sadece bişey sordum düzgünce cevap verebilirsin...5 yıldır yazarım bu foruma kimseyle tartışmadım senle de tartışmayacağım..sen benden de eskisin hepimiz burada Galatasaray için konuşuyoruz üstelik ben senden yaşça da büyüğüm birazcık saygı...

Oncelikle uslubuma dikkat cekmen senin Survivor Hasan yapti gozumde :D

Ozur diliyorum sizden.Ama artik sikti bu cete muhabbeti

Finlandiya'da 1 euroya arsa satıyorlarmış nüfus artsın diye.

Tam yerleşmelik ülke valla. Ülke gibi ülke. Canım benim.

Buranın gündemi çekilir mi ya?

Isid i besleyen gücüne güc katan Amerika Israel ve TÜRKIYENIN basindaki iblis !!! Simdi de kazdiklari kuyu ya bizim milletimiz düsüyor ...belli iyidi böyle olcaga

Fahişenin çocukları genelev gülleri Pkklı kanı bozuk vatansızları neden unuttun ? hepsi aynı bok, hepsinin sonu belli, tarihe gömmesini biliriz hepsini..

Türkiyede huzur ne zaman olur acaba

Çocuklarımızın çocukları görür inş

Finlandiya'da 1 euroya arsa satıyorlarmış nüfus artsın diye.

Tam yerleşmelik ülke valla. Ülke gibi ülke. Canım benim.

Buranın gündemi çekilir mi ya?
O neymiş ya geçen bir arkadaşım Finlandiya'ya yerleşeceğim demişti ndn Finlandiya anltsn brz dediğimde detay vermemişti işi garantiye almak istemiş olmalı. Ciddi ciddi araştırmak lazım iyi seçenek.

O neymiş ya geçen bir arkadaşım Finlandiya'ya yerleşeceğim demişti ndn Finlandiya anltsn brz dediğimde detay vermemişti işi garantiye almak istemiş olmalı. Ciddi ciddi araştırmak lazım iyi seçenek.

Valla ben araştırmaya başladım bile. Mis gibi ülke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt