Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama sözleşme uzatmak istemezsen o da gitmek ister sorun yok ailesi falan bunlar hikaye.
Yahu nerden biliyorsunuz Meloyla mı konuştunuz o zaman Sneijder niye gitmiyor! Adam daha sezon başında ayrılırken belli etti gitmek istediğini tamam biz de seviyoruz eyvallah ta Melo ya toz kondurmayacağım diye sürekli td ile yönetime sallamayın, ayrıca buradan da yönetimden.memnun olduğum çıkarmasını da sakın yapmayın sadece objektif düşünüyorum

Sony Xperia

CK6gJJVUMAE-YQ-.jpg

Bu forumda alzheimer hastaları çok galiba melo sezonun bitiminden beri ayrilacam diyor klüp bulmak için yapmadığı pazarlık kalmadı adam bizim takımla billur geçiyor istediği kadar tatil yapıp istediği zaman takıma katılıyor hala meloyu göndermeyin diyenler var adam zaten kendi gitmek istiyor melo yüzlerine tukurse yarabbi şükür dicekler var yazık

yönetim onun yerine oyuncu almiyor alamiyor hele bu saaten sonra, millet mecbur tükürdügünü yaliyor.
ha paran var oyuncu alabiliyorsun onun kalitesinde ozaman sorun yok yapistirirsin tekmeyi.
hem melo bunu hersene yapiyor yinede hakkini veriyor sonunda.

Selçuk ve buraktan bu sene kurtulamassak sittin sene kurtulamayiz görünen oki bu sene gitti gider bari şu ikisinden kurtulsak ffp şeyisi bunlara hiç dokunmuyor maşallah

Jardel'in gidişinde yapılan hata Melo'da yapılmaz umarım. O sene 22 gol atmış ve hala en pahalı transfer olan Jardel'i 3 tane çöp oyuncuyla takas etmiştik.

Meloyu göndermeyin demelerinin sebebi, yerine düşünülen isimlerin melodan kötü olması. Başka bir sebebi yok yani. Realdeki adamı melonun yerine koyarsan Melo gitmesin der insanlar. Ya da Gökhan inleri alır Melonun yerine koyarsan yine Melo gitmesin derler. veya Ozan tufanı alırsan yine aynısını söylerler. Yerine gelecek oyuncu Sandro dediler de Melo kalsın diyenini görmedim. veya Alex song gelecek dedikten sonra Melo kalsın diyeni de duymadım.

Ne olursa olsun Melo gitmeli diyenlerden daha fazla futbolu bilen bir grup sanırım sizin melo gitmesin diye laf söyledikleriniz.

Gitmek isteyen bir oyuncuyu dünyada hiçbir klüp tutamaz bunun örnekleri çoktur tabiki yerine en az melo kadar kaliteli adam alınsın istiyoruz ama bizim istememizle olmuyor iste

Barca B den Jean Marie Dongou yu da alsak bari madem Ispanya seferindeyiz.

yönetim onun yerine oyuncu almiyor alamiyor hele bu saaten sonra, millet mecbur tükürdügünü yaliyor.
ha paran var oyuncu alabiliyorsun onun kalitesinde ozaman sorun yok yapistirirsin tekmeyi.
hem melo bunu hersene yapiyor yinede hakkini veriyor sonunda.

Sneijder inde sözleşmesi bitecek ama ben mutluyum kalmak istiyorum diyor melo gibi klüp arayıp gitmek istiyorum demiyor.

Gitmek isteyen bir oyuncuyu dünyada hiçbir klüp tutamaz bunun örnekleri çoktur tabiki yerine en az melo kadar kaliteli adam alınsın istiyoruz ama bizim istememizle olmuyor iste

Sen adama sözleşme önermedin ki kalsın? Geçen sene Yekta,Eray gibi kazmalar bile maaşları 2 katına çıktı. Burak,Selçuk,Sabri,Emre vs. herkesin uzattın ama Melo'ya bekle dedin.

Sneijder bile hala imzalamadı.

mehmet özbek denen kişinin, ağabeyi dursun özbek tarafından dünya'nın en iyi 5 hücum futbolcusundan birinin transferini bitirmesi için aldığı emir.

kaldı ki finansal fairplay dalgası yüzünden uefa kulübün ensesindeyken.. :)

#53519757 26.07.2015 21:09srfydn···

:D

Sen adama sözleşme önermedin ki kalsın? Geçen sene Yekta,Eray gibi kazmalar bile maaşları 2 katına çıktı. Burak,Selçuk,Sabri,Emre vs. herkesin uzattın ama Melo'ya bekle dedin.

Sneijder bile hala imzalamadı.

Sezonu şampiyon bitirmişiz herkes tatile giderken senin ilk yaptığın iş Galatasaray"ı takipi bırakıyosun arkadaşlarını takibi bırakıyorsun.Hep aynı senaryo duygusal Gs taraftarı.
Sen sözleşme uzattın mı ?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt