Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istemediğini nereden biliyoruz ki? medyaya yansımamış olabilir. Jose Rodriguez dün geceye kadar kimse bilmiyordu. Gitmek istiyorsa da yolu açık olsun.
Her boku twitterdan paylaşan Melo mu paylaşmaya çaktı bişey. Melo son kontratını yapmak istiyor. GS de haklı olarak ağır sakatlıktan çıkan adama bir oyna da görelim sezon sonu uzatırız diyor. Sabri deniyor sürekli Sabri'nin bitmişti sözleşmesi uzun-kısa, pahalı-ucuz bişey imzalamak zorundaydık. Ya da gönderecektik takımdan ki bence Sabri kalmalıydı bir sezon daha.
Melo çok seviyorsa GS'yi problem çıkarmasın çıksın topunu oynasın zaten devre arasına doğru uzatılır adam gibi oynarsa. Bel sakatlığı tehlikeli ne olacağı belli olmaz. Verim alacağın şüpheli bir oyuncuya 3-4M euro yıllıktan 3 yıl bağlanmaz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu istiyorsun sadece. Olması için ne yapıyorsun? Forma alıp, bilet alıp, kombine alıp, digi alıp, loca alıp, ürün alıp, sercan tarık olcan hamit sabri yekta gitsin demek ne kadar mantıklı bir şey? Her durumda destek vermenin yanlış olduğunu defalarca söyledim.

500 defa da söyle, her durumda maddi olarak destek verdiğin sürece o saydıkların gitmez :)
Valla ben gercek dünyada yasiyorum senin hayal ettigin dünyayı herkes ister de birde hayatın gerçekleri var malesef bunları degistirme gücümüz yok kabul etsende etmesende durum bu

SPORX.COM@sporx 3 dk.
SON DAKİKA! HAMZA HAMZAOĞLU: "FELIPE MELO GİTMEK İSTİYOR AMA ŞARTLAR VAR" #Sporxtransfer

SPORX.COM@sporx 2 dk.
Hamza Hamzaoğlu: "Forveti de bulabilirsek alacağız. Bulamazsak böyle devam edecek. Acil bir ihtiyacımız yok"

SPORX.COM@sporx 2 dk.
Hamza Hamzaoğlu: "Rodriguez'i izledim. Scout ekibi de raporları hazırladı. Her yerde oynuyor"

SPORX.COM@sporx 1 dk.
Hamza Hamzaoğlu: "Stopere yüksek maliyetli bir oyuncu transferi yapmayacağız, kiralık da düşünmüyoruz"

aynen akhisar günlerindeki gibi konusuyor en ufak farkı yok transferlerde o seviyede

gerekirse altyapı ile oynayalım ama öyle men falan yemeyelim biz fb yada bjk gibi rezil kulüpler değiliz gerekirse farklı mağlup olalım ama sahada kaybedelim

Adamlar para yok diyor kısaca. Bu sene Allah'tan şampiyon olduk yoksa hepten tepetaklak gidecektik.

Hamza Hamzaoğlu, bizzat Aziz Yıldırım tarafından gönderilmiş bir truvadır.

hamza hocanın dediği şu bana 5m euro verdiler bununla forvet stoper sağ kanat stoper al dediler o yüzden bulabilirsek alacağız diyor sürekli

Valla ben gercek dünyada yasiyorum senin hayal ettigin dünyayı herkes ister de birde hayatın gerçekleri var malesef bunları degistirme gücümüz yok kabul etsende etmesende durum bu

:) dediğim protestoları yaparsa kalabalık bir grup. Bunlar domino taşı gibi yıkılmaya başlayacak saçmalıklardır. Bugüne kadar yapılmamasının sebebi de Ultraslan korkusudur. Senin gerçek diye kabullendiklerin aslında kabus. Bu uykudan bir gün uyanır taraftar

SPORX.COM@sporx 3 dk.
SON DAKİKA! HAMZA HAMZAOĞLU: "FELIPE MELO GİTMEK İSTİYOR AMA ŞARTLAR VAR" #Sporxtransfer

SPORX.COM@sporx 2 dk.
Hamza Hamzaoğlu: "Forveti de bulabilirsek alacağız. Bulamazsak böyle devam edecek. Acil bir ihtiyacımız yok"

SPORX.COM@sporx 2 dk.
Hamza Hamzaoğlu: "Rodriguez'i izledim. Scout ekibi de raporları hazırladı. Her yerde oynuyor"

SPORX.COM@sporx 1 dk.
Hamza Hamzaoğlu: "Stopere yüksek maliyetli bir oyuncu transferi yapmayacağız, kiralık da düşünmüyoruz"
ylmD5L.jpg

WTF?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt