Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carole jem jose burada yazılan hiç bir oyuncu gelmedi boşu boşuna abuk subuk twitleri paylaşmayın bence.. çünkü tarihin en çapsız yönetimi ile karşı karşıyayız...

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic
Menajer Arutyunov: Kalinic, Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun düşündüğü bir isim masasında ama resmi bir teklif yapılmadı.

Malik Arutyunov: Douglas'a Beşiktaş da hala talip iki takım da eşit seviyede. Galatasaray tabii Şampiyonlar Ligi takımı.

Arutyunov: Kalinic, Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş. Dnipro yine Douglas gibi hem Galatasaray hem de Beşiktaş'a gidebilir

arkadaşlar artk acil trasnfer yapılması gereken bizim için olmazsa olmaz mevki teknik direktörlük mevkisidir. yoksa bu yıl ilk 3 bile çok zor. cl yi düşünmüyorum bile.

Icim yaniyor arkadas, su hücüm'a bak

Quaresma-Sosa-Töre-Gomez

Diego-Nani-Fernandao-van Persie

bir de suna bak

Podolski-Sneijder-Yasin-Burak

Teh allahim ya..

Futbol tarihinin belkide görmüş oldugu en kötü yönetim ve teknik direktör ile karşı karşıya olabiliriz :D

Bu kadar kötü bir planlama olamaz gerçekten

Umrumda değil mali dengeler orada oturana keseceksin faturayı.. Türkiyenin tanımadığı adamlar sayemizde dünyada tanınıyo şirketleri büyüyo kredi notları ciroları artıyo...Sonra neymiş paramız yok sıkalım dişimizi.. Yok arkadaş ölmüş satdsız bejeke nasıl sponsor buluyosa sende bul nasıl yıldız getiriyosa sende getir..Stad var taraftar var başarı var Cl var imkansızlık konuşacaksan gelmeseydin oraya.... Beklenti düürüp duruyolar demeçlerle ..Orta çağ enformasyonuyla herkesi çöplere razı edecekler..Şimdiden herkes Hamitli Sabrili kadro yapmaya başlamış...Yıllardır yönetim konusunda hep gerideyiz acaba neden.. Bİ aristokratlar hanedanı var ki tek dertleri hizipçilik.. Yaramaz adam olsun bizden olsun dye dye tarnsferler hep son günde çöplerden oluşuyo.. Kendilerinden olsun dye getirdikleri basiretsiz adamlar bu kadar başarıyı maddi kazanca çeviremiyo çevirdiğini un ufak edip borç bırakıyo..Biz saf taraftarlarda hala üzülelim paramz yok yapacak bşey yok sıkalım kemerleri dye...Uyanın artık para kulübün kasasında yok çünlü oradan alındı, eşe dosta verildi.. Sabriler Bilaller Jemler meajerler vs vs yedi.... HAliyle para yok artık

Bu kulübün tek kurtulusu Ünal Aysal'in dönmesidir. Üstüne Cem Uzan-Ünal Aysal koalisyonu olursa, takim 3 seviye atlar.

nikola kalinic iyi forvet gelse çok iyi olur ama burak la umut küser diye istemez dengeoğlu

Para yok da ne diye Sabriye uçuk para verdiniz . jem karacan ne ya Allah aşkına . Hamza hoca benim gözümde komisyoncunun önde gideni

Bundan sonra olacak transferler:
Ali sasal
Doria gibi genc stoper
Genc forvet
Yani yedek agirlikli bir suru transfer

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz, Niasse, Hürriyet Güçer'i de alalım Birlo'nun yanına. Dream Team gibi oluruz.

Dursun Özbek: Kulübü ben yönetim, baskan benim, tek yetki bende (secimlerden önce)
Hamza Hamzaoglu: Transfer yaparak takim'a ihanet edemem (3 hafta önce)

Bu adamlar Galatasaray'in basinda. Yazik günah bizlere.

Agzimiza ediyorlar hem de pis pis siritarak. Ah ulan ah deliriyorum burada.

Allah belanizi versin be, yemin ediyorum güne sinirli basliyorum bunlar sayesinde, sinirli bitiriyorum bunlar sayesinde.

Bu yasimda stres manyagi yaptilar beni, sinir hastasi olacagim bu gidisle. Allahin cezalari, Allahin belalari. Agzimiza etmeye devam edin, hala bunlara sorgusuz süalsiz biat eden saksakci herifler var. Sizi de Allah bildigi gibi yapsin, Galatasarayin da ülkenin de sizin gibileri yüzünden bokunu cikariyorlar iste.

Son düzenleme:
Jose degil Jese Rodriguez gol atti

İşin ilginci burun kıvırdığımız isimlere bile yapılmış resmi teklifler yok . Gercekten çok enteresan , ne yapmaya çalıştığı anlaşılmayan her kafadan ayrı ses çıkan böyle bir yönetim böyle ukala bir hoca görmedim yeminle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt