Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Günaydin.Kanat almazsak bu adam Sneijder'i solda oynatabilir gibi geliyor bana.
Bosuna Udinese de 4-4-2 denemedi. Bilal-Selcuk'u göbek oynatip öyle yapacak zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydin.Kanat almazsak bu adam Sneijder'i solda oynatabilir gibi geliyor bana.
Iyide yonetim degismezse, Hamza bu takimin icine ederse, CL de averaj takimi olursak, taraftar bunlarin agzina sey etse, bunlar orada kalabilirmi? Kalirsa bravo derim, ama bence taraftarin destegi kaybolursa bunlarin Galatasaray kariyeri de fazla uzun surmez (umarim)Ben sana diyorum, yine hakli cikarim, eminim. Hamza en az 2 yil daha bu takimin basinda kalacak, yönetim degismedikce. Yönetim degisir ise, farkli olabilir.
Ben sana diyorum, yine hakli cikarim, eminim. Hamza en az 2 yil daha bu takimin basinda kalacak, yönetim degismedikce. Yönetim degisir ise, farkli olabilir.
Eline sağlık renktaş...
Ben sana diyorum, yine hakli cikarim, eminim. Hamza en az 2 yil daha bu takimin basinda kalacak, yönetim degismedikce. Yönetim degisir ise, farkli olabilir.
Taraftar dolmadi. Bizim gibi burda takilan taraftar doldu. Saha'ya giden taraftarlar hala yönetim ve hoca nin arkasinda. uA forumunda yönetime tepki gösterini banliyorlardi 3 hafta önce.taraftar çok doldu CLde çıkan sonuçlardan sonra oturamaz o koltukta
Taraftar dolmadi. Bizim gibi burda takilan taraftar doldu. Saha'ya giden taraftarlar hala yönetim ve hoca nin arkasinda. uA forumunda yönetime tepki gösterini banliyorlardi 3 hafta önce.
BJK icin diyor.
Aynen şu kargalar kadar olamadık ona üzülüyorumBJK icin diyor.