Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana diyorum, yine hakli cikarim, eminim. Hamza en az 2 yil daha bu takimin basinda kalacak, yönetim degismedikce. Yönetim degisir ise, farkli olabilir.
Iyide yonetim degismezse, Hamza bu takimin icine ederse, CL de averaj takimi olursak, taraftar bunlarin agzina sey etse, bunlar orada kalabilirmi? Kalirsa bravo derim, ama bence taraftarin destegi kaybolursa bunlarin Galatasaray kariyeri de fazla uzun surmez (umarim)

Kulüpte küçülmeye gidiyoruz bunun sonu hiç iyi değil

Umarım bu çapsızlar bizi beşiktaşa çevirmezler

Ben sana diyorum, yine hakli cikarim, eminim. Hamza en az 2 yil daha bu takimin basinda kalacak, yönetim degismedikce. Yönetim degisir ise, farkli olabilir.

Sanmiyorum 2 sene kalabilecegini. Bir basarisizlikta her zaman ilk önce antrenörün kellesi gider. Sonra yönetime sira gelir ne yazik ki.

Onun icin bence Hamza kis aylarini göremeden defolup gider. Bu yönetim de seneye erken secime gider böyle capsizliklara devam ederlerse.

Jose Rodriguez'I de farkli tanitip durmayin, beklentiye de girmeyin. Tas gibi takim da oynarsa görevini yerine getirir. Biz de ise isi cok zor. Öyle calim fln yetenegi yok, Selcuk gibi oyunu rahatlatan bir oyuncu.

Kanat oynarsa iyice cöker, kariyeri biter ve muhtemelen Hamza adami bitirecek.

Taraftar dolmadi. Bizim gibi burda takilan taraftar doldu. Saha'ya giden taraftarlar hala yönetim ve hoca nin arkasinda. uA forumunda yönetime tepki gösterini banliyorlardi 3 hafta önce.

ne olursa olsun Galatasaray taraftarı gerektiğinde hep olaya el atmıştır uAnın satılık adamlarıyla falan kurtamazlar işler kızışırsa

Hamza Hocanın açıklamalarından gına geldi . Ağzından bi tane hayırlı laf çıkmıyor . İlk defa bir hocanın bu kadar defolup gitmesi için dua ediyorum

4.yıldız mutluluğunu bile yaşatmadınız .Allah ın akbaba kılıklıları

Muslera
Nagatomo dougles semih carole
Selcuk hamit
Yasin wes poldi
Burak

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düsük bütce'ye ragmen iyi takim kurabilirdik. Sorun bütce degil ama. Hamza'nin asiri duygusal ve profesyonellikten uzak olmasi.

Transfer yaparak sampiyon olmus takim'a ihanet edemem diyerek zaten ilk 11 transferi olmayacaginin sinyalini vermisti. Böyle düsünen bir teknik adamdan hayir gelir mi allah askina?

Bir gazeteci de cikip demiyor mu, hoca böyle duygusallik ne kadar dogru, takim gecen sezon CL'de vasat'in altinda kaldi.

Sag kanat#a bak cay demle, Sabri-Yasin. Yasin her ne kadar basarili sezon gecirse de, ikisi de normal sartlarda Galatasaray'in oyuncusu degil.

Bir Pato hamlesi herseyi degistirirdi mesela.

İnsallah inter maçında seyircimizin önünde rezil oluruz da çok bilmiş Akhisar çaplısı biraz utanır . Gerçi fb liydi değilmi arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt