Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Çare Floryayi basmak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede bursa baya zorluyacak bu sene gibime gelioAçık söylüyorum mevcut şartlarda 3.lük başarıdır ligde. CL'yi konuşmak bile istemiyorum. Sneijder ve Muslera'ya yazık.
Yönetim ve Hamza hoca geldiği günden bu yana yaptıkları her yorum facia. Hemfikiriz. Fakat finansal durum şuan Allah a emanet. Yönetebilecek insanlarda başta değil.Allah sonumuzu hayır etsin.Kardeş dediğin doğruda bizim yönetimde elinde 20TL varken gidip 14TL sine yerelması, bamya, lahana alıyor. Tamam kiraz, çilek, kivi alamıyosun onu anladıkta, bari bi elma, portakal arkadaş. Burda yönetime kızılmasının sebebi budur. Yoksa en başta çıkıp durumumuz budur. Eldeki fazlalıkları çıkarıp, yerine makul ölçülerde nokta transfer yapacağız deseler kimsenin itirazı olmazdı herhalde...
Takımın sağ kanadı bomboş,adam transfer düşünmüyor.
Takımın sağ kanadı bomboş,adam transfer düşünmüyor.
Senin actigin konularin icerikleri tamamen uyuyor bunlara bakildimi, hepsi teker teker ortaya cikiyor.Oh be, ne güzel..
Selcuk oynasin diye transfer yapma
Bilal onyasin diye Melo'yu gönder
Sabri oynasin diye transfer yapma
Burak oynasin diye Kalinic gibi 3. sinif oyuncu al.
Oh oh, hepinizin allah cezasini versin en yakin zamanda. Hamza denen capsiz herif tekme tokat kovulsa üzülmem. Dursun ayni sekilde.