Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık söylüyorum mevcut şartlarda 3.lük başarıdır ligde. CL'yi konuşmak bile istemiyorum. Sneijder ve Muslera'ya yazık.

Allahım ne olur bu hocasından yönetimine çapsız cahil sürüsünü en yakın zamanda bu kulüpten defet. (amin)

Kardeş dediğin doğruda bizim yönetimde elinde 20TL varken gidip 14TL sine yerelması, bamya, lahana alıyor. Tamam kiraz, çilek, kivi alamıyosun onu anladıkta, bari bi elma, portakal arkadaş. Burda yönetime kızılmasının sebebi budur. Yoksa en başta çıkıp durumumuz budur. Eldeki fazlalıkları çıkarıp, yerine makul ölçülerde nokta transfer yapacağız deseler kimsenin itirazı olmazdı herhalde...
Yönetim ve Hamza hoca geldiği günden bu yana yaptıkları her yorum facia. Hemfikiriz. Fakat finansal durum şuan Allah a emanet. Yönetebilecek insanlarda başta değil.Allah sonumuzu hayır etsin.

Takımın sağ kanadı bomboş,adam transfer düşünmüyor.

Bırakın şu takımla yönetsin yönet hele yönet.Lakin Kaç hafta dayanacaksın vizyonsuz çip

Wesley Sniperrrrr

Bu sene ilk 2'ye giremezsek kimse sasirmasin bence.

Takımın sağ kanadı bomboş,adam transfer düşünmüyor.

böyle oynatacakmış ondan

1302909_Galatasaray_SK.jpg

Hadi Podolskiyi forvete aldın kanatta kimi oynatacaksın?Yasin dışında kanat oyuncusu yok kadroda

Son düzenleme:
Su FFP olayini cozmek gayet basit degilmi? Alirsin bi ucuncu lig kulubu oyuncu transferlerini oraya yaparsin ordan Galatasaraya kiralik gosterirsin bizim kasamizdan kagit ustunde bisey cikmamis olur.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Oh be, ne güzel..

Selcuk oynasin diye transfer yapma
Bilal onyasin diye Melo'yu gönder
Sabri oynasin diye transfer yapma
Burak oynasin diye Kalinic gibi 3. sinif oyuncu al.

Oh oh, hepinizin allah cezasini versin en yakin zamanda. Hamza denen capsiz herif tekme tokat kovulsa üzülmem. Dursun ayni sekilde.

Oh be, ne güzel..

Selcuk oynasin diye transfer yapma
Bilal onyasin diye Melo'yu gönder
Sabri oynasin diye transfer yapma
Burak oynasin diye Kalinic gibi 3. sinif oyuncu al.

Oh oh, hepinizin allah cezasini versin en yakin zamanda. Hamza denen capsiz herif tekme tokat kovulsa üzülmem. Dursun ayni sekilde.
Senin actigin konularin icerikleri tamamen uyuyor bunlara bakildimi, hepsi teker teker ortaya cikiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt