Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu rezil inter bile bizi yenicek görün siz real madrid clde karşımıza çıksa nolur düşünemiyorum.

Öncelikle herkese selamlar.

Bireysel olarak üç oyuncuda biribirlerinden farklı. Bana soracak olursan 3 de beş para etmez. Ama illaki bir seçim yapacak olsam umut bulutu tercih ederim.
Fernandao çok büyük bir balon, Bursada yaşıyorum ve ligde bir çok maçını izledim. İlk Galatasaray ile anıldığında olmasın diye çok dua ettim. Gerçekten çok başarılı olacağını düşünmüyorum

Önümüzdeki sene Galatasarayımızın rahat bir şampiyonluk kazanacağını düşünüyorum. Ancak bu kadro ile şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak büyük başarıdır.
Hani su kupa maçinda iki topu direkten donen butun hava toplarini verdigimiz fernando mu, top tutamayan suremeyen umuttan kotu?

Wesley Sniperrrrr

ya yemin ediyorum formadaki Galatasaray armasını sök bu takım bu kadroyla bu hocayla bu yönetimle 6 veya 7. bitirir ligi...o da muslera sneijder sayesinde...yoksa 12 veya 13. olur...

bejeke kadro olarak öne geçer bizden melo giderse ayrıca kadro dağılımları daha dengeli adamların merkez orta saha dışında boşlukları kalmadı bizde ise heryer boşluk kimse farkında değil plansız kadro yapılanması var nba takımısın diyelim tony parkerı elden çıkardığında yerine ender arslanı almazsın bizde böyle bir durum var şuan...

ts ile yakın kadro düzeyindeyiz 1 tık ya öndeyiz ya değilizdir melo durumna göre konuşuyorum yine onu belirteyim fener ise bizden daha iyi alternatiflere ve kadro derinliğine sahip özetle bu sene ızdırap olarak geçicek tt arenadaki birçok maçta kabız olucaz

Peki su soruyu soruyomuyuz: Ya muslera ve sneijder olaganustu oynamasalardi ve biz sampiyon olamayip CL den gelecek 25 milyon euro ve sampiyonluk primi olan 20 milyon TL yi alamasaydik ne olurdu????

Bu ozbek biladers&Co yonetiminin kafasi Muslera ve Sneijderi yollar poldiyi de almazdi. Hosgrldin BAM li yillar derdik!

ozan tufan > bejeke dedikodusu var...

veli ve tolgay uzun süre sakat + şenol güneş faktörü ile olabilitesi yüksek..

bu forumdan olupta istanbulda yaşayan 100 kişi yokmu ?

takımın kamptan floryaya döndügü gün çıksın 100 kişi floryada gerçek protestosunu yapsın ozaman taraftarı anca ciddiye alırlar

orta saha merkez;

selçuk
hamit
melo
yekta
jem
emre ç.
jose r.
bilal
dzemaili
furkan
umut g.

----------

şu oyunculardan daha 1 tanesi resmi olarak takımdan ayrılmadı...İŞTE KADRO PLANLAMASI BU !!!

al öğlen kadrosunu yapmıştım, çok seksi ve dengeli oldu, yalnız bilal emmiyi unutmuşum.
c853ef525c-70805.png

Peki su soruyu soruyomuyuz: Ya muslera ve sneijder olaganustu oynamasalardi ve biz sampiyon olamayip CL den gelecek 25 milyon euro ve sampiyonluk primi olan 20 milyon TL yi alamasaydik ne olurdu????

Bu ozbek biladers&Co yonetiminin kafasi Muslera ve Sneijderi yollar poldiyi de almazdi. Hosgrldin BAM li yillar derdik!

kesinlikle şampiyon olmasaydık muslera 13/16 arası bedelle ManU'ya , sneijder ise 7/9 milyon € arası bedelle Juve'ye satılırdı...

Abdurrahim Albayrak herseye rağmen takimdaki huzurunu sağlıyordu

Sneijderle okey filan oynuyordu, Melo ile arası da iyi.

Geri gelse üzülmem tbh

Sen neyin kafasindasin klubu soyan soyana CEM UZAN bu dursundan daha mi kotu ya da adnan polattan ya da unal aysal dan soyle bakalim (unal aysal bence diğerlerinden iyidir kiyaslamaya gore) bu kafa olamaz ya resmen mantik su sizde biz namusluyuz (yavaaass namuslusun klubu gelen vurdu giden vurdu) sen buraya parali guclu birini getirmezsen bu liseli tayfaya boyun egersin yenicerilerin son hali gibiler aziz yildirim tupcu melo hamza dursun BILLUR geciyor bizle florya da disiplin yok goreceksiniz ama gec olacak uyanin hem cem uzan hirsizlik yaparkenyaninda miydin bu ulkede GEMIcikler soforlukten destan yazanlar hocaliktan avakodlar acma simdi siyasiden iceri atarlar hep bir rant ihalede neler dönüyor biliyor musun bizzat ben bu isin ici de goruyorum burda oturmus klavyeden bana namuslu rolü yapmayin kurali yazarlar oynarsin degil Kurali sen koyacan oynatacan boyle biri lazim suanda bu alternatiflerde cem uzun haluk ulusoy son secenekre unal aysal (saglam yonetimle)

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim yanlışa doğru dediğimi birini yargılarken diğierini savunduğumu nerde gördün ?
Banane arkadaş kim nasıl başarı sağlıyorsa sağlasın
ben istemiyorum .
Ama sen çok istiyorsun belli yani
Antu yada 12numarada takılman dileğiyle
Yanlış forumdasın

bu forumdan olupta istanbulda yaşayan 100 kişi yokmu ?

takımın kamptan floryaya döndügü gün çıksın 100 kişi floryada gerçek protestosunu yapsın ozaman taraftarı anca ciddiye alırlar

Ortalık terörden dolayı karışık millet metroya metrobüse binmeye korkuyor değil 100 kişi 10 kişi toplanıp eylem yapsa helal olsun derim.

Abdurrahim Albayrak herseye rağmen takimdaki huzurunu sağlıyordu

Sneijderle okey filan oynuyordu, Melo ile arası da iyi.

Geri gelse üzülmem tbh
mesele o değil ki kardeşim sorun yönetimde bizi uyutuyıolar hamzayla işbirliği yapmışlar ve biz bunlardan kurtulamıcaz sis bombası atacaklar floryaya meşaleler protestolar az kaldı

yahu geçen seneki şampiyonluk maçında kargalar bizi sahamıza hapis etti herkes birbirine sarılıp dua etti maç bitsin diye !! kadro kalitemiz sıfır yedek oyuncularımıza kimse talip olmuyor ordan anlayın ne rezil durumda olduğumuzu !! geçen seneki sivas kupa maçında yedeklerle çıktık nerdeyse 5 gol yiyip elencektik !!

Öncelikle herkese selamlar.

Bireysel olarak üç oyuncuda biribirlerinden farklı. Bana soracak olursan 3 de beş para etmez. Ama illaki bir seçim yapacak olsam umut bulutu tercih ederim.
Fernandao çok büyük bir balon, Bursada yaşıyorum ve ligde bir çok maçını izledim. İlk Galatasaray ile anıldığında olmasın diye çok dua ettim. Gerçekten çok başarılı olacağını düşünmüyorum

Önümüzdeki sene Galatasarayımızın rahat bir şampiyonluk kazanacağını düşünüyorum. Ancak bu kadro ile şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak büyük başarıdır.

Fernandao öyle ya da böyle ligin gol kralı ve gözle görülür özellikleri var adamın. Umut'u hangi üstün özelliği ile tercih ettin acaba çok merak ettim.
Ayrıca Galatasaray geçen yıl rahat mı şampiyon oldu ki bu sene takımın üzerine koymadan hatta kadrodan melo yu bruma yı kaybetmesine rakiplerin net güçlenmesine rağmen rahat şampiyon olacak ? Ya hayal dünyasında yaşıyorsun ya da bizi deniyorsun

podolski ile bizi susturduklarını sananlar lig başladığında gerçek tepkiyi görecekler bundan hiç şüpheleri olmasın!!!

podolski ile bizi susturduklarını sananlar lig başladığında gerçek tepkiyi görecekler bundan hiç şüpheleri olmasın!!!
skor taraftarı koyunlar oldukça işimiz zor ben maça gitsem protesto olacak deseler en önde saf tutarım

Benim yanlışa doğru dediğimi birini yargılarken diğierini savunduğumu nerde gördün ?
Banane arkadaş kim nasıl başarı sağlıyorsa sağlasın
ben istemiyorum .
Ama sen çok istiyorsun belli yani
Antu yada 12numarada takılman dileğiyle
Yanlış forumdasın

Devam bu kafaya dursun çok güzel yönetiyor belli devam et ya da kim gelsin önerin var mı cem uzan haluk ulusoy ya da son seçenek Ünal aysal zaten merak etme haluk ulusoy salak değil kendini bu angut liselilere yedirecek kadar ah keşke gelse ama gelmez ki ünal aysal da maalesef kaçtı keşke dursa savaşsa ama yaşı itibariyle dayanamadı cem uzan vallahi alayının aklını alır akıllı adam ne zaman siyasiye girdi bazılarının yarasına dokundu bitirdiler antu yada 12 numaraya yollayacak kadar haddin değil benim GALATASARAYlılığımı sorgulayamazsın Bitliste ücretsiz olarak GALATASARAY SPOR okulu açan bir aileden geliyorum haddini bil hadsizleşme en nefret ettiğim şeydir fener itiyle karşı tarafa laf koyulması

Para yoksa niye o zaman kiraya adam gönderiyorsun gittiler brumayı verdiler. madem para yok futbol özürlü sabriyi niye kadroda tutuyorsun. Dünya kadar orta saha adamı var en az ihtiyaç olan bölge hatta adam göndermen gereken mevki gidiyorlar ingilitere 2 . lig adamı alıyorlar.Abi bu kadar akıl tutulması olmamalı ya . Camiada bunları hiç mi uyaran yok arkadas .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt