- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
bu rezil inter bile bizi yenicek görün siz real madrid clde karşımıza çıksa nolur düşünemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani su kupa maçinda iki topu direkten donen butun hava toplarini verdigimiz fernando mu, top tutamayan suremeyen umuttan kotu?Öncelikle herkese selamlar.
Bireysel olarak üç oyuncuda biribirlerinden farklı. Bana soracak olursan 3 de beş para etmez. Ama illaki bir seçim yapacak olsam umut bulutu tercih ederim.
Fernandao çok büyük bir balon, Bursada yaşıyorum ve ligde bir çok maçını izledim. İlk Galatasaray ile anıldığında olmasın diye çok dua ettim. Gerçekten çok başarılı olacağını düşünmüyorum
Önümüzdeki sene Galatasarayımızın rahat bir şampiyonluk kazanacağını düşünüyorum. Ancak bu kadro ile şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak büyük başarıdır.
başkanın kayınçosu falan varsa, florya'nın başına geçiririz ortalığı toparlar.
ya yemin ediyorum formadaki Galatasaray armasını sök bu takım bu kadroyla bu hocayla bu yönetimle 6 veya 7. bitirir ligi...o da muslera sneijder sayesinde...yoksa 12 veya 13. olur...
orta saha merkez;
selçuk
hamit
melo
yekta
jem
emre ç.
jose r.
bilal
dzemaili
furkan
umut g.
----------
şu oyunculardan daha 1 tanesi resmi olarak takımdan ayrılmadı...İŞTE KADRO PLANLAMASI BU !!!
Peki su soruyu soruyomuyuz: Ya muslera ve sneijder olaganustu oynamasalardi ve biz sampiyon olamayip CL den gelecek 25 milyon euro ve sampiyonluk primi olan 20 milyon TL yi alamasaydik ne olurdu????
Bu ozbek biladers&Co yonetiminin kafasi Muslera ve Sneijderi yollar poldiyi de almazdi. Hosgrldin BAM li yillar derdik!
Sen neyin kafasindasin klubu soyan soyana CEM UZAN bu dursundan daha mi kotu ya da adnan polattan ya da unal aysal dan soyle bakalim (unal aysal bence diğerlerinden iyidir kiyaslamaya gore) bu kafa olamaz ya resmen mantik su sizde biz namusluyuz (yavaaass namuslusun klubu gelen vurdu giden vurdu) sen buraya parali guclu birini getirmezsen bu liseli tayfaya boyun egersin yenicerilerin son hali gibiler aziz yildirim tupcu melo hamza dursun BILLUR geciyor bizle florya da disiplin yok goreceksiniz ama gec olacak uyanin hem cem uzan hirsizlik yaparkenyaninda miydin bu ulkede GEMIcikler soforlukten destan yazanlar hocaliktan avakodlar acma simdi siyasiden iceri atarlar hep bir rant ihalede neler dönüyor biliyor musun bizzat ben bu isin ici de goruyorum burda oturmus klavyeden bana namuslu rolü yapmayin kurali yazarlar oynarsin degil Kurali sen koyacan oynatacan boyle biri lazim suanda bu alternatiflerde cem uzun haluk ulusoy son secenekre unal aysal (saglam yonetimle)
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu forumdan olupta istanbulda yaşayan 100 kişi yokmu ?
takımın kamptan floryaya döndügü gün çıksın 100 kişi floryada gerçek protestosunu yapsın ozaman taraftarı anca ciddiye alırlar
mesele o değil ki kardeşim sorun yönetimde bizi uyutuyıolar hamzayla işbirliği yapmışlar ve biz bunlardan kurtulamıcaz sis bombası atacaklar floryaya meşaleler protestolar az kaldıAbdurrahim Albayrak herseye rağmen takimdaki huzurunu sağlıyordu
Sneijderle okey filan oynuyordu, Melo ile arası da iyi.
Geri gelse üzülmem tbh
Öncelikle herkese selamlar.
Bireysel olarak üç oyuncuda biribirlerinden farklı. Bana soracak olursan 3 de beş para etmez. Ama illaki bir seçim yapacak olsam umut bulutu tercih ederim.
Fernandao çok büyük bir balon, Bursada yaşıyorum ve ligde bir çok maçını izledim. İlk Galatasaray ile anıldığında olmasın diye çok dua ettim. Gerçekten çok başarılı olacağını düşünmüyorum
Önümüzdeki sene Galatasarayımızın rahat bir şampiyonluk kazanacağını düşünüyorum. Ancak bu kadro ile şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak büyük başarıdır.
al öğlen kadrosunu yapmıştım, çok seksi ve dengeli oldu, yalnız bilal emmiyi unutmuşum.
![]()
skor taraftarı koyunlar oldukça işimiz zor ben maça gitsem protesto olacak deseler en önde saf tutarımpodolski ile bizi susturduklarını sananlar lig başladığında gerçek tepkiyi görecekler bundan hiç şüpheleri olmasın!!!
Benim yanlışa doğru dediğimi birini yargılarken diğierini savunduğumu nerde gördün ?
Banane arkadaş kim nasıl başarı sağlıyorsa sağlasın
ben istemiyorum .
Ama sen çok istiyorsun belli yani
Antu yada 12numarada takılman dileğiyle
Yanlış forumdasın