- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
bende aynı kalinic ne yeaa modundaydım ama şimdi keşke gelse diyorum gervinho da hikayerobben hayali kuran gomez e çöp diyen ben şimdi bu adam gelse 100 takla atacak hale geldim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende aynı kalinic ne yeaa modundaydım ama şimdi keşke gelse diyorum gervinho da hikayerobben hayali kuran gomez e çöp diyen ben şimdi bu adam gelse 100 takla atacak hale geldim![]()
Alman Burak
kardeşim bence hiç laf atma adamlara helal olsun en azından vizyon göstergesi tutar tutmaz senin yönetimin gibi acizlikten her yeri kokmuyor adamlarda transfer yasağı vardı ov kadar bilinçli yönetiliyorlar ki q7 gomez sosa falan aldılar eskiden beğenilmezdi bizde bu adamlar ama şimdi bunlar kral olur ya senin kadronda sabri yasin burak carole hamit falan ilk 11 görünüyorsa kapatıp gidelim bu dükkanı yazık çok yazık bir tane adam gibi yönetici gelmedi yazık...Alman Burak
Şu durumda süper olur ..Galatasaray, Dniprolu stoper oyuncusu Douglas ve forvet oyuncusu Kalinic ile her konuda anlaştı. (@Sporundibi)duyumunda dibi
Douglasa gülmem. Çok iyi stoper. Diğeri gelceğine Sinanı oyatalım forvette, daha çok iş yapar.Belki güleceksiniz ama Kalinic ve Douglas bizi sampiyon yapar
karga çapına göre olağan üstü bir transfer bide bende dahil çoğumuz bu adam çöp dedik sakat dedik bide form tutarsa varya özellikle derbilerde azımıza m ç a rDe Marke @demarkesports 11 Min.Vor 11 MinutenÜbersetzung anzeigen
SON DAKİKA - Beşiktaş, Fiorentina'dan Mario Gomez'i renklerine bağladı. (NTV Spor)
ohhhaaa süper tespit hakkaten fener gidemicek ama lige rvp aldılar lükse bakAvrupa liginde oynayacak bjk'nin forveti Mario Gomez , Ş.L ne gitmesi neredeyse imkansız fb'nin forveti Robin Van persie , Ş.L ne gidecek Gs'nin forveti Burak Yılmaz. Çapsızlıkta son nokta.
Ne zaman geliyor pampa bahsettigin oyuncuGenç, potansiyelli, iyi kumaş, bjk Jose Sose tarzında bir oyuncu. Ama daha dinamiği. Daha dirençlisi.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Avrupa liginde oynayacak bjk'nin forveti Mario Gomez , Ş.L ne gitmesi neredeyse imkansız fb'nin forveti Robin Van persie , Ş.L ne gidecek Gs'nin forveti Burak Yılmaz. Çapsızlıkta son nokta.
bejeke kadro olarak öne geçer bizden melo giderse ayrıca kadro dağılımları daha dengeli adamların merkez orta saha dışında boşlukları kalmadı bizde ise heryer boşluk kimse farkında değil plansız kadro yapılanması var nba takımısın diyelim tony parkerı elden çıkardığında yerine ender arslanı almazsın bizde böyle bir durum var şuan...
ts ile yakın kadro düzeyindeyiz 1 tık ya öndeyiz ya değilizdir melo durumna göre konuşuyorum yine onu belirteyim fener ise bizden daha iyi alternatiflere ve kadro derinliğine sahip özetle bu sene ızdırap olarak geçicek tt arenadaki birçok maçta kabız olucaz

Ne zaman geliyor pampa bahsettigin oyuncu
Wesley Sniperrrrr
Akşam gelecek diyorlar.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
yok rodriguezi biliyorum.Senin anlattigin oyuncu ne zaman geliyor.
Wesley Sniperrrrr