Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahçe , dniproyla hazırlık maçı yapmış bu ay heralde. Daha yeni haberim oluyor. Kalinic oynadımı o maç ? izleyen oldumu hiç yada farkeden falan

bjk nin mario gomez i aldığı iyi oldu hırsızlık meydana çıkar şimdi 9 milyon euro yu acaba kim paylaşacaktı aralarında

Bence yalan söyleyen Hamza değil Dursun, Hamza gomezi istemiştir Dursun da hamzaya demiştir ki "ya Gomezi sorduk 9mio istediler, gomez de senelik 5mio istiyor", Hamza da saf saf medyaya bunu söylemiştir

kalinic olayı doğruysa hakikaten nasıl alacaz merak ediyorum...

adamın ligi başladı 2 gol attı takımın önemli oyuncusu ve bonservisi 4-5 milyondan az değildir.

Ozan da balon. Cok ama cok abartiyorsunuz bunu.

Gecen aciklamalarini okudum, bu cocugun götü kalkmis iyice. Bundan artik bir halt olmaz.

Seninle zıt şeyler düşündüğüm bir konu bu. Ozan bence çok faydalı oalcak, kaliteli bir oyuncu. Keşke Bilal, JPK ikilisini alacağımıza bu çocuğu alsaydık. Üzerine de Yekta filan verirdik.

Selçuk'un yerine mi Melo'nun yerine mi ; biraz daha oyun kurucu gibi defansif yönü değil ofansif yönü ön planda gibi sanırım.

Dinamikte bir isim olduğuna göre Selçuk'u kesebilir tabi Melo ayrılmazsa.

Şöyle söyleyeyim. Arkasında sağlam bir çapa olursa ofansif olarak daha çok faydalı olur. Ama 4-4-2'nin orta ikilisinde Selçuk ile oynayabilir mesela. Sol'a Emre'yi yada kanatlara ortasaha özellikleri olan oyuncuları koymak şartıyla tabi.

4-3-3'ün orta kısmın sağ veya sol iç olarak oynayabilir.

Özellikle şunu belirtmektedir yarar var. Ilk geldiği zaman Dzemaili gibi oynayabilir. Savrukluğu açısından.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

20 yaşındaki bir adam bedavaya geliyorsa o transferden pek ümitli olmam..
Altında birşey ararım,Jose'yi hiç izlemedim ama niye kiralık oynadığı Deportivo istememiş?
Transfer mevsimi açılalı 2 ay olmuş?
Üstelik bedavaysa..
Neden ?
Neden?

melonun menajeri önermiş joseyi:oley:

nasıl bir scout ekibidir nasıl bir transfer komitesidir..

menajer önerisi dinlenecekse ontivero kampa dahil edilsin..

Geçen seneki şamiyonluğa güvenerek bu sene yola çıkarsak ilk 4 e giremeyiz. Sanki gümbür gümbür şampiyon olduk !

kesinlikle böyledir...dursunun kardeşi demiştir hatta :D

Ben bu adamlara hiç güvenmiyorum, tipini falan geçtim tavırları da kalitesizlik kokuyor, tam köylü kurnazı tipler, Ben aslında Dursuna falan da kızmıyorum, Son dakikada saçma sapan bahaneyle adaylıktan çekilen Adnan Öztürk'e, bu herifleri başımıza layık gören kongre üyelerine, zor zamanlarda kaçan camianın önde gelen adamlarına kızıyorum. Herşey iyi gitse herkes başkan adayı olurdu, önemli olan boyle zamanlarda takımı sahiplenmek, koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş, adam gibi başkan adayı çıkmayınca bu abdurahhan çelebilere kaldı kulüp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt