Seninle zıt şeyler düşündüğüm bir konu bu. Ozan bence çok faydalı oalcak, kaliteli bir oyuncu. Keşke Bilal, JPK ikilisini alacağımıza bu çocuğu alsaydık. Üzerine de Yekta filan verirdik.
Bence kötü degil, yani öbür cöplere benzemedigi kesin ama abartildigi da apacik ortada bence. Biraz göze batinca hemen pohpohlanmaya baslandi dört bir yandan. Bunun sayesinde de kendini cok saldi bu sezon sonu, sezon sonuna dogru düsüse gecti.
Daha cok genc, bize gelse emin ol kaybolup gider cünkü bizim kulüpte genc oyuncu falan kendini gelistiremez. Onun icin yillardir Semih yillardir Colak yerlerinde sayiyorlar. Arda da keza öyleydi, tabi Arda bu ikiliyle hayatta kiyaslanamaz ama bizde cok cok yavas gelistigi gercegini degistirmez. Ayrica ben son senelerde yerli futbolculara karsi daha dikkatli bir sekilde yaklasiyorum.
Cünkü cogu kritere faktöre bir anda bakmak lazim, birincisi Galatasaray da oynamak öyle Bursa Eskisehir de oynamaya benzemez. Laubali olmayacaksin, ben oldum starim yildizim falan diye düsünürsen hemencecik o kafanin üstüne düsersin.
Sen bir kac gün önce bunun aciklamalarini okudun mu? Kafa olarak cok yanlis bir düsünceye kapilmis gitmis.
Evet iyi kumasi var dogrudur, altyapidan cikan öbür "cürük" adamlara göre öne cikiyor bu da dogrudur ama öyle ahim sahim bir yetenek degil bence. Akli varsa takim ayirdetmeden yurt disina gider kendini gelistirir, burada ancak bir yere kadar gider sonra gelisimi dank diye durur. Takim arkadasi olan Volkan Sen de yetenekli mesela ama beyini yok adamin, mental olarak nerdeyse bütün yerlilerin oldugu gibi bu da cok zayif.
Ya Bilal,Jem olaylari benim gözümde zaten tamamen fiyasko ve skandal. Hele hele Jem transferinin hic bir akla sigar aciklamasi ve mantigi yok. Ozan'in maksimum ederi 3 Milyondur benim gözümde. Öyle Bursa yönetiminin istedigi o ucuk fantazi rakamlari kimse vermez. Yurt disinda dolu adam var Ozan gibi. Akli varsa yurt disina gider yukarida dedigim gibi, cünkü Türkiye de bir halt olmaz bundan.