Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafaeli alalım başka transfer yapmayalım o zaman habire alternatif veya antreman topçusu alıyoruz 1 bölgede açık kapatmadılar daha, Podolski de bizim baskımızdı yoksa bunlarda hayır yok
Adamlar almayacaklar inat ettiler, Hamza bu kadrodan memnunmus, bize Podolski yetermis oyle dusunuyor adam.

Adamlar almayacaklar inat ettiler, Hamza bu kadrodan memnunmus, bize Podolski yetermis oyle dusunuyor adam.

Benim için Bilal kötü değil jose mi ne hiç bilmiyorum jem komisyon o kesin bence, Sabri 2 mil. Sabri ile yenileme jemi alma 2.5 mil yıllık eder al Şener'i madem yerli fetişistliğin var al şenerle ......

Melo-Selçuk-Yekta-Jem-Bilal-Jose-Emre Çolak-Dzemaili-Hamit aynı mevkide 9 oyuncu var gözün kapalı hangisini koyarsın deseler 1 tanesine bile güvenemezsin. Vallahi komedi ötesi bişey bu herif nereden geldi bizim başımıza vallahi facia. Adam galatasaray tarihinin en ballı şampiyonluğunu kazandı hala gözü kör. Takım çöp dolu işte at beni konteynıra diye bağırıyor resmen.
Meloyu bir kenara koyuyorum, diğer 8 oyuncuyu toplasan bir ortasaha yapmaz. Şu an için hepsi çöp hepsinin birşeyleri eksik veya yanlış. 8 tane çöpün olacağına 2 tane sağlam adamın olsa hem daha faydalı hem daha ucuz olurdu

bu sekiztaşlıların bir yerleri kalktı gene 2-3 transfer yaptılar bizim yönetim sağolsun

Bu Jose , Melo için değilde Selçuk'un mevkisi için daha uygun diyorlar forumda.
Bilal'de alındı.Hatta Dzemaili'de var.Pek gidecek gibi değil.
Selçuk - Leicester City haberleri vardı bir ara.Yoksa :oley::oley::oley:

Aslında Rodriguez transferini başarılı ve kısmen doğru bir hamle olarak görüyorum. Melo'nun yerine mi alındı yada onun eksikliğini doldurur mu bilemem ama Flamini hamlesinden daha mantıklı buluyorum. Gönül isterdiki Melo gidecekse yerine Song, alternatif olarakta Rodriguez alınsaydı çok daha başarılı bir hamle olurdu.

Benim burda gördüğüm tek sıkıntı Hamza'nın genç oyunculara ne kadar güveneceği, bu sorunun cevabı muamma bana göre. Elinde Sinan gibi bir yetenek varken sen hazırlık maçında kanatta Umut'u oynatıyorsun. Yabancı sınırlaması kalkmışken Bruma'yı gönderiyorsun. Jem alınacağına alt yapıdan bir çocuk dene yada sadece Rodriguez'i al. O bölgeye bu kadar çok yığıntı yapmanın anlamı yok. Jem sırf maliyeti ucuz diye yani sırf transfer yaptık demek için alınan bir oyuncu mesela.

Sonra Telles gibi genç ve yetenekli bir oyuncunun gönderilmesine sıcak bakması, 30u devirmiş oyuncularla yeniden sözleşme imzalatması vs. bunları üst üste koyuncu sanki Hamza gençlere çokta şans veren bir hoca profili çizmedi, bu bir soru işareti olarak kalır.

Maddi durumların kötü olmasından dolayı transfer politikanız farklı olabilir ve buna saygı duyulur ama Bruma'yı göndermesi, Sinan'a şans vermesi, Telles'i silmesi vs bunlar hoş değil. Yoksa

Carole
Bruma
Telles
Jose
Sinan

Bunlarla güzel bir sinerji yakalanabilirdi.

Sağ bek ve sağ açık içinde 2 tane tecrübeli ve kaliteli oyuncu alsalardı bana göre güzel bir transfer dönemi olurdu.

Son olarak eldeki fazlalıkları da göndermiş olsalardı süper olurdu.

Bu gidişle bunlar forvet de almayacak. İstemediğim Gomez'i bile isteyecek duruma geldim. Keşke Gomez gelseydi, hiç yokken iyidir.

Şu foruma girmiyim diyorum merak ediyorum giriyorum küfür edip kapatıyorum..
Off 2 aydır çile bülbülüm çile..
Senelik izin gelsede tatile çıksam tv internetten kopacam..

robben ibra benim icin hikaye, ben star degil star olmak isteyen ac ve yetenekli genc futbolcu istiyorum. belki bu gencler yüzünden bir sezonumuz heba olabilir ama yarinlar bizim olur. yeterki özenle alinsin bu yetenekli arkadaslar.

CK7ynyCWoAAYzbF.jpg

Şöyle bi takım kursaydilar kimse laf etmezdi

---------------------- Remy
-------Poldi ----- Sneijder ------ Gervinho
--------------Melo (Jose) -- Song -------
Telles --- Vlaar (Semih) -- Chiriches --- Rafael
----------------------- MUSLERA--------------

Lanet olsun icimizdeki Galatasaray sevdasi bu yönetim oldugu halde bende alacam forma :D

Hala aklım almıyor 9milyon€ diye göz göre göre yalan atıyorlar, adamlar gidip 1 kuruş ödemeden alıyor. Bunun izahı yok arkadaş. Aklıma geldikçe sövesim geliyor, resmen oyun oynadılar bizimle bu yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt