Aslında Rodriguez transferini başarılı ve kısmen doğru bir hamle olarak görüyorum. Melo'nun yerine mi alındı yada onun eksikliğini doldurur mu bilemem ama Flamini hamlesinden daha mantıklı buluyorum. Gönül isterdiki Melo gidecekse yerine Song, alternatif olarakta Rodriguez alınsaydı çok daha başarılı bir hamle olurdu.
Benim burda gördüğüm tek sıkıntı Hamza'nın genç oyunculara ne kadar güveneceği, bu sorunun cevabı muamma bana göre. Elinde Sinan gibi bir yetenek varken sen hazırlık maçında kanatta Umut'u oynatıyorsun. Yabancı sınırlaması kalkmışken Bruma'yı gönderiyorsun. Jem alınacağına alt yapıdan bir çocuk dene yada sadece Rodriguez'i al. O bölgeye bu kadar çok yığıntı yapmanın anlamı yok. Jem sırf maliyeti ucuz diye yani sırf transfer yaptık demek için alınan bir oyuncu mesela.
Sonra Telles gibi genç ve yetenekli bir oyuncunun gönderilmesine sıcak bakması, 30u devirmiş oyuncularla yeniden sözleşme imzalatması vs. bunları üst üste koyuncu sanki Hamza gençlere çokta şans veren bir hoca profili çizmedi, bu bir soru işareti olarak kalır.
Maddi durumların kötü olmasından dolayı transfer politikanız farklı olabilir ve buna saygı duyulur ama Bruma'yı göndermesi, Sinan'a şans vermesi, Telles'i silmesi vs bunlar hoş değil. Yoksa
Carole
Bruma
Telles
Jose
Sinan
Bunlarla güzel bir sinerji yakalanabilirdi.
Sağ bek ve sağ açık içinde 2 tane tecrübeli ve kaliteli oyuncu alsalardı bana göre güzel bir transfer dönemi olurdu.
Son olarak eldeki fazlalıkları da göndermiş olsalardı süper olurdu.