Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles defans olarak gelisti.

Ayrica oyun kurabilen bi sol bek oldugunu unutmayalim

10-12 milyonluk teklifler geliyor da Telles' in satılmasına karşı çıkanlar var ha?...

-Güçsüz ve dengesiz, fizik temasa gelemiyor...''Güçlenecek''

-Ortaları Sabri' ninkinden bile berbat...''Öğrenecek''

-Pozisyon alma kabiliyeti zayıf, ceza sahası içinde bodoslama çift dalıyor, pas-dripling tercihleri facia...''Canım daha kaç yaşında çocuk?''

-Yahu peki şu an iyi yapabildiği ne var da ümit besleyelim?....''Eeeee, ıııııı, efenim Brezilyalı.....22 yaşında....eee, ıııı....''

Avrupanın zengin kulüpleri de zaman zaman böyle transfer saçmalıkları yaparlar, faydalanmak gerekir...

Tebrik ediyorum renktaşım. Bu kadar işe yaramaz, kötü bir oyuncunun övüldüğünü ilk defa görüyorum. En iyi hali bile ''faydasız'' bu adamın. Henüz +'ya çıkamadı. Mancini kazığıdır. Sabri'den etkili/yetenekli değil. Ne ara piyasa yaptı da 6 milyona alındı bu adam. 2 milyon etmez, neredeyse Hazard'la takas isteyecekler :D .

Sende haklisin renkdas. Iyi performans gösterdigi maçlar'da oluyor. Evet kendini gelistirebilir. Hatta büyük patlama yapip birgün Brezilyanin vazgeçilmez sol beki olabilir ama konusulan rakamlar 14-15 milon Yuro ve Galatasaray olarak su anki durumumuzda böyle tekliflere hayir diyebilecek durumda degiliz.

O rakamlari kimse vermez diye düsünüyorum ben acikcasi. 10 veya üzeri bir rakam olsa bizimkiler coktan Tellesi satmisti bile, inan bana.

Sagdan cok gol yedik tamam da soldan yemedik mi? Bizim telles i gecemeyen kanat oyuncusu kalmadi ligde cl yi katmiyorum zaten

Herkesin yerlere göklere sigdiramadi o Gökhan Töreye bir top bile göstermedi bu adam ilk Besiktas macinda. Töre o kadar bezdi ki Sabrinin kanatina gecti ikinci yarida.

Hani Telles'i gecemeyen kanat oyuncusu kalmamisti ya ligde o yüzden demistim.

Tellese 10 veren varda biz satmıyorsak ağır küfür ederim Hamza ve yönetime.2 Senedir gelişecek diye diye sol tarafımız otaban oldu.Üstüne hucumda da berbat.Zaten para yok diye ağlıyorlar.Ondan gelecek parayla transfer yaparlar 2 3 tane.

Jese'ye bilal jem sabrinin maaşları 2,5 milyon e civari eder, poldiyi aldın, brumayı 2 milyon e gönderdin, amrabatan 3.5 milyon e gönderdin, bu kadar zor olmasa gerek, Gervinho sağ kanata 22 23 yaşında hazır ama genç bir sağ bek, melo gitti 3,5 milyon e oradan geldi, en kötü hiç adam bulamadın Flaminiyi al ingiltere ligi tecrubesi yeter,
Zamborano defans(yanlış yazmış olabilirim), hem genç hem almanya ligi potansiyeli var ucuzada bu adamı alırsın semih şeyşu semih 3 leri dönüşümlü oynar. Carloneyi aldın tamam güzel bir yedek olur.

Muslera
x--------Şeyşu--------Semih---------Telles
-------------Flamini-------Selçuk----------
Gervinho------------S10---------------Poldi
-------------------Burak-------------------

Eray,Zamborano, Sabri,,Sinan Gümüş, Emre Çolak, Hamit, Genç Yaşlı farketmez umutu dışında bir forvet..

Bilal,jese,jem yerine, Furkan ile Dzemaili kalsın,

Tarık kalsın madem para yok sabriden yine genç olduğu için iyi,

Olcan da kalsın yine koşuyor para yok madem

Çok rahat yeter şu kadro Galatasarayı çevirir çok büyük mali yükün altına sokmaz..

Ama gider bilal jemi aldın üstüne jeseyi getir, Melo gider bir daha oyuncu alırsan zaten takımında kanat yok defans yok sağ kanat yok forvet yok bu resmen gavt derler bizim burada bu adamlara..

Herkesin yerlere göklere sigdiramadi o Gökhan Töreye bir top bile göstermedi bu adam ilk Besiktas macinda. Töre o kadar bezdi ki Sabrinin kanatina gecti ikinci yarida.

Hani Telles'i gecemeyen kanat oyuncusu kalmamisti ya ligde o yüzden demistim.

2. besiktas macinda da iyiydi. Nakoulma ornegi veriliyor ama fener'in beklerin de icinden gecti nakoulma

Tellesı ben de begenmıyorum aldıgımız fıyatın 1 kurus yukarsına teklıf gelırse satılmalı

Mourinho da salaktı zaten beş para etmez diye tabir ettiğiniz adama 12-13 milyon verecek kadar

Defansta Carlos hücumda Gareth Bale bekliyosunuz sanırım adamdan

O dediğiniz özelliklere sahip dünya üzerinde 5 tane 22 yaşında solbek söylerseniz haklı duruma geçersiniz

Bir yıl iki yıl sabredemeyeceksek almayalım genç futbolcu

Gelişimini tamamlamamış olduğunu hepimiz biliyoruz

Zaten yatırım bu tip gelişmeye açık futbolculara yapılır

Kaldı ki defans anlamında gayette toparladı son dönemde

Bruma için de sabredilmedi

Ama Türk olsaydı önmüzdeki yıl daha iyi olacağını farzediyoruz diye açıklamalar yapılırdı

Çapsız dengeoğlu ve dolmuşçu kardeşler ile ibo ve robben hayaldi zaten. Anca böyle genç yetenek aldık diye taraftarı umutlandırıp kandırmaya çalışırlar. Jose gelsin de izleyip ona göre yorum yapalım ama hamza gibi futbol cahilinin istediği topçudan da pek bişey beklememek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt