Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tellesin Sutu ve Oyunu (Chelsea Mac) baya iz birakmis demek
https://www.dailymotion.com/video/x1e3gur_gs-cfc-alex-telles-sut_sport
10-12 milyonluk teklifler geliyor da Telles' in satılmasına karşı çıkanlar var ha?...
-Güçsüz ve dengesiz, fizik temasa gelemiyor...''Güçlenecek''
-Ortaları Sabri' ninkinden bile berbat...''Öğrenecek''
-Pozisyon alma kabiliyeti zayıf, ceza sahası içinde bodoslama çift dalıyor, pas-dripling tercihleri facia...''Canım daha kaç yaşında çocuk?''
-Yahu peki şu an iyi yapabildiği ne var da ümit besleyelim?....''Eeeee, ıııııı, efenim Brezilyalı.....22 yaşında....eee, ıııı....''
Avrupanın zengin kulüpleri de zaman zaman böyle transfer saçmalıkları yaparlar, faydalanmak gerekir...
Sende haklisin renkdas. Iyi performans gösterdigi maçlar'da oluyor. Evet kendini gelistirebilir. Hatta büyük patlama yapip birgün Brezilyanin vazgeçilmez sol beki olabilir ama konusulan rakamlar 14-15 milon Yuro ve Galatasaray olarak su anki durumumuzda böyle tekliflere hayir diyebilecek durumda degiliz.
Sagdan cok gol yedik tamam da soldan yemedik mi? Bizim telles i gecemeyen kanat oyuncusu kalmadi ligde cl yi katmiyorum zaten
Ortada olanı hiç özlemedim.Ozlemisiz
Herkesin yerlere göklere sigdiramadi o Gökhan Töreye bir top bile göstermedi bu adam ilk Besiktas macinda. Töre o kadar bezdi ki Sabrinin kanatina gecti ikinci yarida.
Hani Telles'i gecemeyen kanat oyuncusu kalmamisti ya ligde o yüzden demistim.
twt dan çıkmayan bir adam şahsen 1. kaynak irtibatı olduğunu sanmıyorum..adam 23 temmuz da rodriguez transferini acikladi, bildigi vardir herhalde
2. besiktas macinda da iyiydi. Nakoulma ornegi veriliyor ama fener'in beklerin de icinden gecti nakoulma
Nakoulma Sabriyi maymun etmemismiydi yahu? Yani Sabrinin tarafinda oynamamismiydi?
hayır hiç bişey bilmiyosan digne yi kirala..Telles'e 10 m € teklif veriyorsa PSG'ye sat. 1 m €'ya Maxwell'i al. Kalan 9 m €'ya da kanat/forvet oynayabilen adam akıllı birisini al.
hayır hiç bişey bilmiyosan digne yi kirala..
hayır hiç bişey bilmiyosan digne yi kirala..