Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi geceler allaha emanet olun hayırlı nöbetler Zaten snir hat safada adamlar ne bk yedigini bilmiyor bu sene bunlar yüzünden çilekeş olcaz bu gidişle hayırlı geceler.

Telles için en az 10 milyon euro + %25 sonraki satıştan pay almalıyız.

Ki büyük takımlar bizim gibi bu pay olayını kolay kolay kabul etmezler. O yüzden 13-14'ten aşağı bonservis olmamalı piyasası bu kadar varken.

Can kardes yapma Allah askina adamin kanadindan en az 10 gol yedik bu sezon. Tamam genç olabilir ama Carole'de genç. Ben Carole koca sezonu tek sol bek olarak geçirsin'de demiyorum. Ama böyle bir teklif varsa 14-15 milyona sat. Yerine tecrübeli sol bek al hem genç sol bekin olsun hemde tecrübeli sol bekin olsun üstünede cebine para gelsin.

Sag kanat dan yedigimiz gollerin haddi hesabi yokken sen sol tarafi mi elestiriyorsun gercekten?

Melo'nun boşluğu dolmaz ama Telles'inki dolar.O bölgeye Balta'yı koy omurgan sağlam olduğu sürece gene götürürsün omurga önemli bekler-kanatlar takımın yan parçaları.

Yeminle küfür etmemek için hep ziyaretçi olarak geldim o celta vigo maçından sonra, ya arkadaş melo gidiyor yerine alacağın adam kaliteli olmalı real madrid alt yapısından 20 yaşında ki çoçuk neyin nesini durduracak madem amacınız genç oyuncu yetiştirmekti niye brumayı sattınız, telleste gitti diyelim ee ee kanlarını .....lerim, furkan duruyor, yetka duruyor, sercan duruyor, dany duruyor, jem diye pok gibi oyuncu aldınız yedeğin bile yedeği olamıyacak görüyorsunuz o duruyor, daha 20 yaşında çoçuk almanın manası ne, sağ bek bekledik zaten para yok diyorsunuz birde sol bek mi bekliyeceğiz,

Sağ bek pok
Sol bek pok(telles giderse)
Melonun yerine oyuncu yok
Takımda kanat yok
Forvet burak-umut hala

lan siz ne diye başkan oldunuz eee pezolar, gs tv de başkan olmadan önce bizim hedefimiz ibra olmasada onun ayarında yıldızlar demediniz mi? Karakter yoksunları.

Madem yıldız almıyorsunuz len bari adam alın umudumuz olsun böyle poktan bir sezon daha ben hatırlamıyorum Galatasaray'da sanki ilk defa borçlu Galatasarayı bunlar keşfetti borcumuz var deyip duruyorlar..

Son düzenleme:
Bizim klubün standart sapmasına hayranım..

Sabah İbra-Robben
Öğlen Gervinho-Medel
Akşam FFP
Gece İbra-Robben e dönüş..

Sampdoria Balotelli yi almak uzere, pazarliklar devam ediyormus ama Liverpool € 10 milyon euro istermis.

Robben ve İbra transferinin olmayacağını bilmek için kel mi olmak gerekiyor

Telles için en az 10 milyon euro + %25 sonraki satıştan pay almalıyız.

Ki büyük takımlar bizim gibi bu pay olayını kolay kolay kabul etmezler. O yüzden 13-14'ten aşağı bonservis olmamalı piyasası bu kadar varken.

Doları euro yu tuvalet kağıdı olarak kullanan adamlar bonuslarla uğraşır mı ?

Telles e 10 un ustu paraya hayir demem ama carole ye guvenip yola cikiyorsak isimiz yas..direk salah telles takasi dusunulebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt