Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.133
- 6.326
- 1.633
olmaz adamlar A.MAdridin eski solbekini geri satmislar A.Madrid'e Luiz neydi
Filipe Luis Chelsea'de oynamıyor muydu ya ? Ben Kolarov demiştim Manchester City'deki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmaz adamlar A.MAdridin eski solbekini geri satmislar A.Madrid'e Luiz neydi
Filipe Luis Chelsea'de oynamıyor muydu ya ? Ben Kolarov demiştim Manchester City'deki.
bjk , manyak paralara satti , ama biz satamayiz cunku bizim menajerler kendi cebine sokuyor ..
lan elin beşiktaşı keltoşunun twitlerinin burda ne işi var?
Sezer Özmen @sezerozmen
Galatasaray cephesinde işler karışık. Yönetim önce yıldız mı yoksa kaliteli oyuncu mu alması gerekiyor onu belirlemeli.
Can kardes yapma Allah askina adamin kanadindan en az 10 gol yedik bu sezon. Tamam genç olabilir ama Carole'de genç. Ben Carole koca sezonu tek sol bek olarak geçirsin'de demiyorum. Ama böyle bir teklif varsa 14-15 milyona sat. Yerine tecrübeli sol bek al hem genç sol bekin olsun hemde tecrübeli sol bekin olsun üstünede cebine para gelsin.
Sezer Özmen @sezerozmen 6 min.6 minuten geledenVertaling weergeven
Şu an için benim tahminim Galatasaray yönetimi Fb ve Bjk'nin gerisinde kalmamak için çok büyük bir yıldız getireceği yönünde.
2 retweets3 favorietenBeantwoorden
Retweeten2
Favoriet3
Sezer Özmen @sezerozmen 5 min.5 minuten geleden
Bildiğim kesin bir şey var ki Robben ve İbrahimovic transferi Galatasaray için yatmış durumda.
0 retweets0 favorietenBeantwoorden
Retweeten
Favoriet
Meer
Nasıl bir cümle kurmadır bu ya
Telles için en az 10 milyon euro + %25 sonraki satıştan pay almalıyız.
Ki büyük takımlar bizim gibi bu pay olayını kolay kolay kabul etmezler. O yüzden 13-14'ten aşağı bonservis olmamalı piyasası bu kadar varken.
Sag kanat dan yedigimiz gollerin haddi hesabi yokken sen sol tarafi mi elestiriyorsun gercekten?