- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Tatsız bir gün ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahah Allah'ın sopası yok işte. Neyse @Cevat Bahri nin dediği gibi azıcık dikkatli olunsa iyi olur
@Cevat Bahri, @Ahmet KOLKOPARAN, @Alp ŞAHİN forumumuzun büyüklerinden sevdiğim saydığım kişiler sözlerini dinlemek lazım.Diğer büyüklere de selamlar saygılar.
Dini konuda yorum yapmayacagim saygimdan dolayi. Ancak insanlari irklari yuzunden genelleyemezsin. Kultur desen belki paylasilan belli degerler vardir. Her insan birbirinden farklidir. Her milletin hirsizi, capulcusu, zekisi, aptali vardir. Bu arada Turkiye'deki su her gelen Afrika kokenli futbolcuya zenci, kara boga, siyah oglan diye bahsedilmesinden nefret ediyorum. Avrupa'dan oyuncu transfer ettigimizde beyaz veya beyaz oglan mi diyoruz?
Beşiktaş'a Gökhan Töre için 55M TL teklif edildi.
bunlara gelince fiyat yuksek gorulsun diye TL yaziliyor , sanki turk takimi yapti bu teklifi
beyler belki bu savas sebebiyle bizim turk oyunculari askere alirlarda kurtulurzz
sabriyi geri hizmete verirler
Ayrıca fiziksel şekil ile dalga geçilmesi çok çocuksu, Burak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama dalga geçen dalga geçtiği tipin yanına kendi fotosunu da koysun görelim kendi tipini
Üstad. Küçük düşürme maksatlı söylemedim. Yani o görünüşe o küfür. Kaç yaşında adamı da çıldırtmışlar demek yazacaktım sildim sonra![]()
beyler belki bu savas sebebiyle bizim turk oyunculari askere alirlarda kurtulurzz
televizyon yönetmeniyim rejideydim
kuşları fena ibra korkusu sarmış alacaz diye inanılmaz korkuyorlar
şu anda sinirden titriyorum !! a spordaki fenerli yorumcu ibra galatasaraya lazım değil beşiktaşa lazım diyor şaka gibi !!!!!!!!!!