Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca fiziksel şekil ile dalga geçilmesi çok çocuksu, Burak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama dalga geçen dalga geçtiği tipin yanına kendi fotosunu da koysun görelim kendi tipini

Dini konuda yorum yapmayacagim saygimdan dolayi. Ancak insanlari irklari yuzunden genelleyemezsin. Kultur desen belki paylasilan belli degerler vardir. Her insan birbirinden farklidir. Her milletin hirsizi, capulcusu, zekisi, aptali vardir. Bu arada Turkiye'deki su her gelen Afrika kokenli futbolcuya zenci, kara boga, siyah oglan diye bahsedilmesinden nefret ediyorum. Avrupa'dan oyuncu transfer ettigimizde beyaz veya beyaz oglan mi diyoruz?

Amaç genelleme değil.. Bilimin kanıtladığı bir şey bu. Genetik bir olay.. Misal suan unuttum bölgesini dünyanın bazı bölgelerinde yasayan insanların kol uzunlukları diğer insanlara göre orantısı farklı.. Misal denize yakın olan ülkelerdeki insanlar daha sıcak kanlı olurlar.. Haliyle beyinde bölgesel olarak farklı yapıların olması gayet doğal.. Tabiki genel olarak bazı etnik ırklar daha hırsızdır yada daha kötüdür denemez.. ama olaylara verdiği tepkiler yada algılama sekilleri acıısından genelleme yapılabilir..

beyler belki bu savas sebebiyle bizim turk oyunculari askere alirlarda kurtulurzz

Ayrıca fiziksel şekil ile dalga geçilmesi çok çocuksu, Burak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama dalga geçen dalga geçtiği tipin yanına kendi fotosunu da koysun görelim kendi tipini

Bak önemli bulduğum bir konu,bizim başkana da yapıyorlar aynısını.Adam beceriksiz de okey vizyonsuz de okey her haltı de de ,adamın tipinden bize ne yahu,çok mu tipliydi her başkanımız sanki?Podyuma çıkarmayacağız adamı. :D

şu anda sinirden titriyorum !! a spordaki fenerli yorumcu ibra galatasaraya lazım değil beşiktaşa lazım diyor şaka gibi !!!!!!!!!!

Çok güldüm ya
Burak renktaş bence abdest al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt