Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles 15M iyi fiyat ama unutmayın ki Telles gidince sol bek yedeğine bir transfer açığı daha çıkıyor ve bizimkiler bakarsınız Güraya yer açadabilir. Sonuçta Telles'i kesemez Güray ama Carole stoper falan oynarsa arada sol bek Güray.....

Tabi bana kalsa oraya Carole vari bir adam daha

Adrian kanat dan daha cok yardimci/ikinci forvet tipinde bir oyuncu. Kanat da kaybolur bence.

zaten PSG, Inter yada Chelsea anlamiyor bu isden siz anliyorsunuz evet...
Tellesi gönderdigimize cooook pisman olacagiz coook

Hepsine tamam görüşlerine saygı duyarım da tam bir çöp ne demek . Simeoneni 3 sene oynattığı 11M bedelle Portonun aldığı adama.

Hiç beğendiğim bir oyuncu,yıllardır abartılmış bir oyuncu son sezonlardada oldukça vasat ve kötü performanslar gösteriyor bizim takımın kadro kalitesi oldukça vasat ancak Adrianı hiç bir sekilde istemem buna para harcanacağına Gervinho icin ugras cok daha mantikli olur Adrian transferi sahsen fiyasko olur tabi hamza forvet icin bir adam aldirirsa,umut olcan gibi.coplerle devam da edebilir.

Telles diyip duruyorlar. Adam kendisi gitmek istiyorsa zincire mi baglicaksiniz?????

Aglayip zirlamayin. Adam genc oynamak ister oyle takimlarda. Iyi para kazaniriz kotu mu?

adrian o günlerinden uzak şu an.

öyle zaten yoksa o adamı alamayız biz ama bize gelirken sneijder de podolskide meloda eski günlerinde değildi biz nedense oyuncuların eski havasını yakalamasında çok iyi bir klüp oluyoruz o yüzden gelse bence çook iyi bir transfer olur bize gelen oyuncular taraftarı arkasına alarak eski günlerindeki gibi performans gösterebiliyorlar...

Telles diyip duruyorlar. Adam kendisi gitmek istiyorsa zincire mi baglicaksiniz?????

Aglayip zirlamayin. Adam genc oynamak ister oyle takimlarda. Iyi para kazaniriz kotu mu?
kazanacagin para zaten komisyona gidecek
tas gibi solbekinden olacaksin
hadi hepsini gectim kazandiklari para sanki senin cebine giriyor
senin mantigina...

Şu anki yönetim ve teknik heyet varken 10 milyon verseler ne vermeseler ne, her türlü çöp olacak. Sonuç olarak da kadrondaki en iyi isimlerin birinden olacaksın. Kısacası Telles satışı tamamen zarar olur.

yahu Adrian falan gelmeyecek arkadaslar.

Transferi kapattik dediler ya. Elimizdeki kadroyla devam edecez. Telle ve Melo gider, baska da kimse gelmez, bence Hamza Beyimiz söyle bi Kadro düsünüyor.

Muslera
Sabri Chedjou Semih Carole
Hamit Selcuk
Yasin Sneijder Podolski
Burak

Yedekler: Eray, Balta, Bilal, Emre, Olcan, Umut

Küfür edilen telles bruma kıymetli olmuş birden 2 senedir takıma gram katkıları yok bu herifleri talipleri varsa tabiki yolliyacaksin forum ağlaklarla dolmuş o çok beğendiğiniz sikecileri göreceğiz bugun

öyle zaten yoksa o adamı alamayız biz ama bize gelirken sneijder de podolskide meloda eski günlerinde değildi biz nedense oyuncuların eski havasını yakalamasında çok iyi bir klüp oluyoruz o yüzden gelse bence çook iyi bir transfer olur bize gelen oyuncular taraftarı arkasına alarak eski günlerindeki gibi performans gösterebiliyorlar...

şimdi oyuncuların tarzlarını farklı..Sneijder zaten topu alıp 3 kişiyi sırtına alan bir adam değildi.. Tekniğini paslarını şutlarını kaybetmemişti sadece biraz toparlanması gerekiyordu keza melo da birkaç bireysel hatası yüzünden silindi eski takımından ve milli takımdan..ama adrian süratli bir oyuncuydu kıvraktı 2-3 maç denk geldim sanki o özelliklerinü kaybetmiş gibiydi.. takımda umut-sercanları düşününce hayır denmez aslında ama biraz ihtiyaç dışı gereksiz maliyet olur..sağ bek-orta saha ve stoperde bu kadar açık varken second striker almak pek makul değil.

ali naci küçük@nkucukk 7 sn.7 saniye önce Pörtschach am Wörther See, Österreich Eskişehirspor kalecisi Boffin'in kaleci transferi için adaylardan biri olduğu doğru
1f44d.png
İyi yakalamış @sporx tebrikler

şimdi oyuncuların tarzlarını farklı..Sneijder zaten topu alıp 3 kişiyi sırtına alan bir adam değildi.. Tekniğini paslarını şutlarını kaybetmemişti sadece biraz toparlanması gerekiyordu keza melo da birkaç bireysel hatası yüzünden silindi eski takımından ve milli takımdan..ama adrian süratli bir oyuncuydu kıvraktı 2-3 maç denk geldim sanki o özelliklerinü kaybetmiş gibiydi.. takımda umut-sercanları düşününce hayır denmez aslında ama biraz ihtiyaç dışı gereksiz maliyet olur..sağ bek-orta saha ve stoperde bu kadar açık varken second striker almak pek makul değil.

ben en son oynadığı sezon maçlarını izleme fırsatım olmadı göremedim pek birtek portoya geldiği sezon başında izlemiştim o zaman iyiydi hala sakatlık falan yaşadıysa olabilir o dediğin tabiki ama kalitesi kumaşı çok iyi bir oyuncu adrian lopez ama orda sercanı umutu izleyeceğime bu adam gelsin daha iyi çok fazla maliyeti olacağını sanmam zaten suanki bonservis değeri 5 m civarı eskisi kadar gözde olmadığı için podolski gibi 2,5 3 m biter bu iş bence hem dengeler bozulmamış olur... keşke o gelmesede gervinhoyu alabilseler ama artık kötünün iyisini istemek zorundayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt